“Τσίμπησαν” βαθμό από Τσέλσι οι “Αγιοι”

Σε ένα παιχνίδι πλούσιο σε φάσεις και θέαμα, η Σαουθάμπτον άντεξε την πίεση που της άσκησε η Τσέλσι, δημιούργησε και αυτή τις δικές της ευκαιρίες και τελικά έφυγε με το 1-1 από το "Στάμφορντ Μπριτζ", αποτέλεσμα που φέρνει τους "μπλε" στο +6 από τη Σίτι και τους φιλοξενούμενους στο -3 από την 4η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σε ένα παιχνίδι πλούσιο σε φάσεις και θέαμα, η Σαουθάμπτον άντεξε την πίεση που της άσκησε η Τσέλσι, δημιούργησε και αυτή τις δικές της ευκαιρίες και τελικά έφυγε με το 1-1 από το “Στάμφορντ Μπριτζ”, αποτέλεσμα που φέρνει τους “μπλε” στο +6 από τη Σίτι και τους φιλοξενούμενους στο -3 από την 4η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο τερματοφύλακας τον “Αγίων” Φρέιζερ Φόστερ, ο οποίος με εξαιρετικές επεμβάσεις είπε όχι στους Οσκαρ, Αζάρ και Ρεμί. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται και για μια περίπτωση πέναλτι πάνω στον Ιβάνοβιτς. Για την Τσέλσι που είχε νωπές τις μνήμες του αποκλεισμού στο Τσάμπιονς Λιγκ, το σκορ άνοιξε ο Ντιέγκο Κόστα (18ο φετινό του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ), ενώ το τελικό 1-1 διαμόρφωσε πριν καν συμπληρωθούν 20 λεπτά αγώνα ο Τάντιτς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (ανατροπή του Μανέ από τον Μάτιτς).

Το αποτέλεσμα
Τσέλσι – Σαουθάμπτον
1-0 (11) Ντιέγκο Κόστα
1-1 Τάντιτς πέναλτι (19)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.