Με ανατροπή η Σίτι

Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ; Η Μάντσεστερ Σίτι παρά τις σημαντικές απουσίες έφερε... τούμπα το ντέρμπι και επικράτησε 2-1 της Άρσεναλ, παραμένοντας έτσι στο -7 από την πρωτοπόρο Τσέλσι.

Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ; Η Μάντσεστερ Σίτι παρά τις σημαντικές απουσίες έφερε… τούμπα το ντέρμπι και επικράτησε 2-1 της Άρσεναλ, παραμένοντας έτσι στο -7 από την πρωτοπόρο Τσέλσι.

Οι «κανονιέρηδες» μόλις στο 5ο λεπτό «πάγωσαν» το «Etihad» με τον Γουόλκοτ και πήραν κεφάλι στο σκορ, αιφνιδιάζοντας τη Σίτι, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την ομάδα του Βενγκέρ. Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Σανέ (47’) ισοφάρισε σε 1-1 και στο 71’ ο Στέρλινγκ ολοκλήρωσε την ανατροπή (2-1). Από εκεί και πέρα, η Άρσεναλ δεν απείλησε ιδιαίτερα τους γηπεδούχους και η ομάδα του Γκουαρντιόλα πέτυχε τη δεύτερη σερί νίκη της στην Πρέμιερ Λιγκ.

Την ίδια ώρα, ανατροπή χρειάστηκε να κάνει και η Τότεναμ για να κάμψει την αντίσταση (2-1) της Μπέρνλι. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Μπαρνς στο 21’, όμως οι πανηγυρισμοί τους δεν κράτησαν για πολύ, αφού έξι λεπτά αργότερα ο Άλι ισοφάρισε σε 1-1. Την ανατροπή ολοκλήρωσε ο Ρόουζ στο 71’ χαρίζοντας στην ομάδα του ένα πολύτιμο «τρίποντο» που την διατηρεί στην 5η θέση. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.