Φαν Χάαλ: «Σημαντικό για τον Ρούνεϊ»

Ο Λουίς Φαν Χάαλ τόνισε πως τα δυο γκολ, που σημείωσε ο Γουέιν Ρούνεϊ στη νίκη 2-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Σάντερλαντ, είναι σημαντικά για την αυτοπεποίθησή του.

Ο Λουίς Φαν Χάαλ τόνισε πως τα δυο γκολ, που σημείωσε ο Γουέιν Ρούνεϊ στη νίκη 2-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Σάντερλαντ, είναι σημαντικά για την αυτοπεποίθησή του. Ο Ολλανδός τεχνικός εμφανίστηκε ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας του, στο συγκεκριμένο ματς και συμπλήρωσε πως δε μπορούν οι «κόκκινοι διάβολοι» να αγωνίζονται πάντα με το ίδιο σύστημα.


Αρχικά, ο Φαν Χάαλ τόνισε: «Στo πρώτο ημίχρονο είχαμε τις ευκαιρίες να κάνουμε περισσότερα πράγματα στον αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο ελέγχαμε το ματς, σκοράραμε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και δεν δώσαμε ευκαιρίες στην Σάντερλαντ. Είμαι ικανοποιημένος. Το ίδιο σύστημα είχαμε ακολουθήσει στα ματς με τις Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι και Κρίσταλ Πάλας».


Στη συνέχεια, ο Ολλανδός τεχνικός συμπλήρωσε: «Δεν μπορούμε να παίζουμε πάντα με αυτό το σύστημα. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες στην ομάδα όπως επίσης και από τον αντίπαλο. Είμαι ευχαριστημένος με όλους τους παίκτες. Κάθε σκόρερ χρειάζεται να έχει αυτοπεποίθηση και όταν ο Ρούνεϊ σκοράρει δύο γκολ ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.