Μουρίνιο: «Ο Αζάρ πιστεύει στο πλάνο μας»

Μπορεί οι σχέσεις τους να μην είναι και οι καλύτερες του κόσμου - σύμφωνα, πάντα, με φημολογίες αλλά και κάποιες ενδείξεις -, ωστόσο δεν θα μπορούσε ο Ζοσέ Μουρίνιο να μην χαιρετίσει με θερμά λόγια την ανανέωση συμβολαίου του Εντέν Αζάρ με την Τσέλσι.

Μπορεί οι σχέσεις τους να μην είναι και οι καλύτερες του κόσμου – σύμφωνα, πάντα, με φημολογίες αλλά και κάποιες ενδείξεις -, ωστόσο δεν θα μπορούσε ο Ζοσέ Μουρίνιο να μην χαιρετίσει με θερμά λόγια την ανανέωση συμβολαίου του Εντέν Αζάρ με την Τσέλσι.

Ο πολυνίκης Πορτογάλος προπονητής των Λονδρέζων, με τοποθέτησή του στην επίσημη ιστοσελίδα των «μπλε», τόνισε πώς η εξέλιξη αυτή σημαίνει πώς ο 24χρονος Βέλγος σούπερ σταρ για να δεσμευθεί με πολυετές συμβόλαιο με το αγγλικό κλαμπ σημαίνει πώς υποστηρίζει το πλάνο που υφίσταται.

Δεν είναι τυχαία η αναφορά αυτή, μια και πέρυσι ο Αζάρ είχε ασκήσει δημόσια κρητική στον τρόπο παιχνιδιού της Τσέλσι, ο οποίος είχε ως βάση την άμυνα! Αναλυτικά η δήλωση του Μουρίνιο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Αζάρ υπέγραψε νέο συμβόλαιο. Αυτό δείχνει πώς έχει εμπιστοσύνη στο τεχνικό επιτελείο και στους συμπαίκτες του. Στο πλάνο που βοηθά κι αυτόν να γίνει ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Είναι ήδη κορυφαίος. Βρίσκεται σε μικρή ηλικία και μπορεί να πετύχει ακόμη περισσότερα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.