Αργεί η επιστροφή Γιάγια και Μπονί

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν μπορεί να υπολογίζει τούς Γιάγια Τουρέ και Βιλφρίντ Μπονί στο παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής, με τη Στόουκ στο «Μπριτάνια», που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (11/2).

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν μπορεί να υπολογίζει τούς Γιάγια Τουρέ και Βιλφρίντ Μπονί στο παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής, με τη Στόουκ στο «Μπριτάνια», που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (11/2).

Σε μία κρίσιμη καμπή της Πρέμιερ Λιγκ οι «πολίτες» θα συνεχίζουν να μην υπολογίζουν τον ποιοτικότερο χαφ τους και τον νεοφερμένο επιθετικό από τη Σουόνσι, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα Αμπιτζάν της Ακτής Ελεφαντοστού ώστε να πανηγυρίσουν με τους συμπατριώτες τους την κατάκτηση του Κόπα Άφρικα.

Η απόσταση, πλέον, από την πρωτοπόρο Τσέλσι είναι επτά πόντοι και κάθε μη νίκη από εδώ και πέρα για τους Πρωταθλητές Αγγλίας θα τους απομακρύνει όλο και περισσότερο από τον τίτλο. Οι δύο παίκτες θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους, τη Δευτέρα (9/2), ώστε να συμμετάσχουν στους εορτασμούς για το πρώτο Κύπελλο Εθνών Αφρικής μετά το 1992!

Το ταξίδι τους για την Αγγλία πρόκειται να πραγματοποιηθεί προς τα μέσα της τρέχουσας εβδομάδας, ενώ το πιθανότερο σενάριο είναι πώς αμφότεροι θα παίξουν για τη Σίτι στο παιχνίδι του «Έτιχαντ» με τη Νιούκαστλ στις 21 Φεβρουαρίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.