Μπαλοτέλι: «Περήφανος για την πατρίδα»

Ο Μάριο Μπαλοτέλι υπογράμμισε πως είναι υπερήφανος για την προσπάθεια, που έκανε η Γκάνα στο Κόπα Άφρικα, παρά τον χαμένο τελικό από την Ακτή Ελεφαντοστού, στα πέναλτι.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι υπογράμμισε πως είναι υπερήφανος για την προσπάθεια, που έκανε η Γκάνα στο Κόπα Άφρικα, παρά τον χαμένο τελικό από την Ακτή Ελεφαντοστού, στα πέναλτι. Ο επιθετικός της Λίβερπουλ, ο οποίος έχει πολιτογραφηθεί Ιταλός και αγωνίζεται με την «σκουάτρα ατσούρα» τα τελευταία χρόνια. Η συγκεκριμένη δημοσίευση δεν έχει προκαλέσει καλές εντυπώσεις στους φιλάθλους της γειτονικής χώρας, με τον Μπαλοτέλι να δείχνει ενοχλημένος με τον τρόπο, με τον οποίο του συμπεριφέρθηκαν οι Ιταλοί μετά το παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας.


Χαρακτηριστικά, τόνισε στη σελίδα του στο Instagram: «Είμαι περήφανος για την πραγματική πατρίδα μου. Ήταν ατυχία, αλλά, δώσατε τα πάντα και αξίζατε τη νίκη. Όμως το ποδόσφαιρο μερικές φορές είναι άδικο. Ψηλά το κεφάλι. Όλος ο λαός σας είναι περήφανος για σας».


Το σχετικό ποστάρισμα:






Proud of my original country.. Unlucky but you guys gave everything and deserve a win. But football sometimes is a b**** ! Head up. All your people are proud of you. ????


Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Mario Balotelli???????? (@mb459) στις

Top Video


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.