Κούμαν: «Ευχαριστώ Μαουρίσιο για τις διακοπές»!

Αντίθετος με την άποψη του προκατόχου του Μαουρίσιο Ποκετίνο, ότι η επιτυχία της Σαουθάμπτον οφείλεται στη σκληρή δουλειά, δήλωσε ο Ρόναλντ Κούμαν.

Αντίθετος με την άποψη του προκατόχου του Μαουρίσιο Ποκετίνο, ότι η επιτυχία της Σαουθάμπτον οφείλεται στη σκληρή δουλειά, δήλωσε ο Ρόναλντ Κούμαν.
 
Μάλιστα, ο Ολλανδός τεχνικός υποστήριξε, αστειευόμενος, ότι ανέλαβε το πόστο επειδή το είδε ως ευκαιρία για διακοπές, απαντώντας στα υπονοούμενα του Ποκετίνο ότι η ομάδα ήταν στημένη όταν δέχτηκε τη θέση.
 
«Αν η μετάφραση των σχολίων ήταν ακριβής, δεν ξέρω τι να πω. Ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφράσει την άποψή του. Είμαι ευχαριστημένος στη Σαουθάμπτον», δήλωσε ο Κούμαν.
 
Στη συνέχεια όμως, συμπλήρωσε σαρκαστικά: «Σε ευχαριστώ Μαουρίσιο, χάρη σε σένα, η δουλειά μου είναι εύκολη. Γι’ αυτό ήρθα εδώ, για να κάνω διακοπές!» και έκλεισε το θέμα με ένα λακωνικό «αστειεύομαι, κανένα σχόλιο».
 
«Πέρα από τα αστεία, όλα είναι καλά οργανωμένα στην ομάδα, την οποία νιώθω δικό μου δημιούργημα. Εγιναν πολλές αλλαγές από τότε που ήρθα, αλλά τα πάντα λειτουργούν τόσο καλά, που η δουλειά μου έγινε ευκολότερη», κατέληξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.