Οδυνηρό ντεμπούτο για Χότζον και αρνητικό ρεκόρ!

Το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο σπάει η Κρίσταλ Πάλας, η οποία γνώρισε την πέμπτη της ήττα (0-1) στο ντεμπούτο του Ρόι Χότζον στον πάγκο της, αυτή τη φορά εντός έδρας από τη Σαουθάμπτον (έπαιξε πολύ έξυπνα).

Το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο σπάει η Κρίσταλ Πάλας, η οποία γνώρισε την πέμπτη της ήττα (0-1) στο ντεμπούτο του Ρόι Χότζον στον πάγκο της, αυτή τη φορά εντός έδρας από τη Σαουθάμπτον.

Η Πάλας έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ, η οποία χάνει και τα πέντε πρώτα της παιχνίδια, χωρίς μάλιστα να σημειώσει γκολ! Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε πολύ νωρίς, μόλις στο 6′, μετά από σέντρα του Τάντιτς και σουτ του Ντέιβις.

Οι γηπεδούχοι (κατάφεραν να χάσουν την συνολική κατοχή της μπάλας, παρά το γεγονός ότι ήταν πίσω στο σκορ για ενενήντα λεπτά) είχαν δυο καλές στιγμές για να ισοφαρίσουν, αλλά ο Φόρστερ έδειξε για μια ακόμη φορά πόσο καλός τερματοφύλακας είναι κρατώντας το “μηδέν”. Ο Μιλιβόγεβιτς δεν ξεκίνησε το παιχνίδι για τους ηττημένους, αλλά μπήκε αλλαγή στο 69′ στη θέση του ΜακΑρθουρ. Οι “Αγιοι” με το τρίποντο που πήραν, βρίσκονται πλέον στο -2 από την κορυφή.

Το αποτέλεσμα
Κρίσταλ Πάλας – Σαουθάμπτον 0-1
0-1 Ντέιβις (6)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.