Πέφτει (;) απ’ την κορυφή η Τσέλσι!

Η Τσέλσι έμεινε στο 1-1 κόντρα στη Σαουθάμπτον στο «Saint Mary's», και πλέον η Μάντσεστερ Σίτι έχει την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά στον πόντο εάν πάρει τη νίκη κόντρα στην Μπέρνλι.

Η Τσέλσι έμεινε στο 1-1 κόντρα στη Σαουθάμπτον στο «Saint Mary’s», και πλέον η Μάντσεστερ Σίτι έχει την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά στον πόντο εάν πάρει τη νίκη κόντρα στην Μπέρνλι.


Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το παιχνίδι και στο 17ο λεπτό ο Μανέ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την αδράνεια του Τέρι, σκοράροντας και δίνοντας έτσι το προβάδισμα στην ομάδα του.


Ωστόσο, οι «μπλε» δεν τα παράτησαν, πίεσαν και κατάφεραν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια με τον Αζάρ να σκοράρει με πλασέ μέσα από την περιοχή.


Στην επανάληψη οι Λονδρέζοι ανέβασαν στροφές, πίεσαν και έκλεισαν τους γηπεδούχους στα καρέ τους αλλά έπεσαν πάνω στην αδιάσπαστη άμυνα των παικτών του Κούμαν, με αποτέλεσμα το 1-1 να μείνει έως το τέλος του αγώνα.


Έτσι, η Τσέλσι έφτασε τους 46 βαθμούς, παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα αλλά εάν η Σίτι πάρει τη νίκη κόντρα στην Μπέρνλι η διαφορά τους θα μειωθεί στον πόντο.



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.