Ο Βίκτορ Όσιμεν προορίζεται να φύγει από τη Νάπολι αυτό το καλοκαίρι και ονειρεύεται μια μεταγραφή στην Πρέμιερ Λιγκ, μη πεπεισμένος για την ιδέα να πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο 25χρονος Νιγηριανός επιθετικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Νάπολι τον περασμένο Δεκέμβριο που περιέχει ρήτρα αποδέσμευσης 120-130 εκατομμυρίων ευρώ και σκοπεύει να φύγει τους επόμενους μήνες, έτοιμος για μια νέα πρόκληση. Ο πρόεδρος και ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, είναι εμφανώς δύσκολος στη διαπραγμάτευση, κρατώντας σταθερά τη ρήτρα αποδέσμευσης του Όσιμεν, αλλά οι υποψήφιοι από τη Σαουδική Αραβία ή το Παρίσι δεν έχουν πείσει τον σέντερ φορ, ο οποίος έχει ήδη σχεδιάσει το μέλλον του.

Ο Νιγηριανός επιθετικός σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, δεν ενδιαφέρεται να πάει στην Παρί Σεν Ζεμέν αυτό το καλοκαίρι παρά το ενδιαφέρον της, δεν έχει πειστεί για την ιδέα να παίξει στη Ligue 1. Ονειρευόταν μια μεταγραφή στην Premier League εδώ και χρόνια και περιμένει τηλεφωνήματα και προσφορές από την Αγγλία.

Η Άρσεναλ και η Τσέλσι έχουν συνδεθεί τακτικά με τον 25χρονο, αλλά θα μπορούσε να χρειαστεί μια προσφορά άνω των 100 εκατομμυρίων λιρών για να βρεθεί συμφωνία με τη Νάπολι, η οποία είναι απίθανο να ξεφύγει από τη ρήτρα αποδέσμευσής του. Οι Ιταλοί δεν βιάζονται και αυτό το έπος θα μπορούσε να διαρκέσει για μήνες καθώς ο ποδοσφαιριστής πιέζει για την Premier League.