Επιστρέφει μετά από 14 μήνες ο Αρούνα Κονέ

Την πρώτη του εμφάνιση με την Εβερτον μετά απο απουσία 14 μηνών θα πραγματοποιήσει αύριο ο Αρούνα Κονέ, στο ματς με την Κράσνονταρ.

Την πρώτη του εμφάνιση με την Εβερτον μετά απο απουσία 14 μηνών θα πραγματοποιήσει αύριο ο Αρούνα Κονέ, στο ματς με την Κράσνονταρ.

Ο Αφρικανός επιθετικός είχε τραυματιστεί σοβαρά στο γόνατο τον Οκτώβριο του 2013 σε αγώνα εναντίον της Χαλ για την Πρέμιερ Λιγκ και η αποθεραπεία του διήρκεσε πάνω από έναν χρόνο. Η Εβερτον έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου της και την πρόκριση στους “32” του Γιουρόπα Λιγκ, κάτι που δίνει τη δυνατότητα στον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ να πειραματιστεί στο αυριανό ματς του “Γκούντισον Παρκ”. Η σχέση τους είναι ιδιαίτερη καθώς ο Κονέ αποτέλεσε το πρώτο του μεταγραφικό απόκτημα, όταν τον πήρε μαζί του από τη Γουϊγκαν στην Εβερτον το καλοκαίρι του 2013.
 
Πλάι στον διεθνή με την Ακτή Ελεφαντοστού θα αγωνιστεί και ο Κοσταρικανός Μπράιαν Οβιέδο, ακόμα ένας άτυχος παίκτης των “Τόφις”, που έσπασε το πόδι του στις αρχές του έτους και επέστρεψε πρόσφατα. Επίσης, οι Ρόμπλες, Ατσού, Πίενααρ, Γκάρμπουτ και Μπράουνινγκ θα βρίσκοντα στο αρχικό σχήμα όπως δήλωσε ο Μαρτίνεθ, ο οποίος τόνισε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους μας για την υποστήριξή τους στον Μπράιαν Οβιέδο και τον Αρούνα Κονέ. Αύριο είναι μια γιορτή γι΄αυτούς τους παίκτες. Ο Αρούνα είναι ξεχωριστός σ΄αυτό που προσφέρει στην ομάδα, άρα ως προπονητής τον καλωσορίζω. Είναι έμπειρος και κάνει τη διαφορά».
 
Ενθουσιασμένος ο 31χρονος Κονέ, δήλωσε: «Είναι φανταστικό. Θα ξανακάνω ντεμπούτο. Ποτέ δεν είχα μείνει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός γηπέδων. Πρέπει να έχω υπομονή, καθώς περίμενα πολύ καιρό αυτή τη στιγμή. Στην προπόνηση νιώθω εξαιρετικά. Η υποστήριξη του προπονητή και των οπαδών είναι μεγάλη υπόθεση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.