Φαν Ντάικ: «Μουτζούρα» στο εντός έδρας ρεκόρ του

Το σχεδόν αψεγάδιαστο ρεκόρ του Βέρτζιλ Φαν Ντάικ στο «Άνφιλντ» για την Premier League, «μουτζουρώθηκε» κάπως, από την ήττα κόντρα στην Κρ. Πάλας.

Η Λίβερπουλ έχασε από τους Λονδρέζους με 1-0 και απώλεσε εκ νέου έδαφος στη μάχη του τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ.

Η κακή μέρα, φάνηκε από νωρίς για τον Φαν Ντάικ και τον παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας, Κονατέ, καθώς ο Έζε εμφανίστηκε ανενόχλητος στη μικρή περιοχή των «ρεντς», ανοίγοντας το σκορ νωρίς για την Πάλας.

Το απόγευμα θα μπορούσε να γίνει ακόμα χειρότερο για τον Ολλανδό μπακ, καθώς στο α’ μέρος, γλίστρησε σε διεκδίκηση με τον Ματετά, ωστόσο η Λίβερπουλ σώθηκε από το 0-2, χάρη στην τρομερή αμυντική προσπάθεια του Ρόμπερτσον (δείτε το σχετικό video).

Όχι ότι είχε μεγάλη σημασία στο τέλος, καθώς η Πάλας κράτησε το τρίποντο και έγινε η πρώτη που κερδίζει στο «Άνφιλντ» για την Πρέμιερ Λιγκ, από τη Λιντς, που το είχε καταφέρει τον Οκτώβριο του 2022.

Το σημερινό αποτέλεσμα, εκτός από το ότι αφήνει την ομάδα του πίσω στη μάχη του πρωταθλήματος, «μουτζουρώνει» – έστω και λίγο – το σχεδόν αψεγάδιαστο ρεκόρ του Φαν Ντάικ, σε εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ο αρχηγός της Ολλανδίας, από τη σεζόν 2017-18, που μετακόμισε στο Μέρσεϊσαϊντ, συμπλήρωσε σήμερα 97 εντός έδρας ματς με τους «ρεντς» στην Πρέμιερ Λιγκ και το σημερινό ήταν μόλις το δεύτερο που τον βρήκε ηττημένο, μετά από εκείνο με τη Λιντς!

Φυσικά, στα χρόνια του στη Λίβερπουλ, η ομάδα του είχε χάσει κι άλλα εντός έδρας ματς πρωταθλήματος, όμως τα περισσότερα ήταν χωρίς αυτόν: ο Φαν Ντάικ, είχε χάσει λόγω ρήξης χιαστών, το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν 2020-21, κατά την οποία η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, είχε χάσει έξι συνεχόμενα εντός έδρας ματς, χωρίς κόσμο λόγω κορωνοϊού και χωρίς τον κορυφαίο αμυντικό της.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.