Έντεγκαρντ: «Δεν φοβόμαστε κανέναν»

«Θα είναι μεγάλη νύχτα στο «Emirates» με σκληρές μάχες», δήλωσε ο Μάρτιν Έντεγκαρντ πριν το πολύ αναμενόμενο ματς με τη Μπάγερν Μονάχου.

Με το μεγάλο παιχνίδι εναντίον της Μπάγερν Μονάχου προ των πυλών για το γύρο των «8» του Champions League, ο αρχηγός των «κανονιέρηδων» δήλωσε έτοιμος για τους Βαυαρούς, «γίγαντες» και πως η ομάδα του δε φοβάται κανέναν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Φυσικά και πρέπει να τους σεβαστούμε όμως δε νομίζω ότι πρέπει να φοβηθούμε κάποιον. Πρέπει να εστιάσουμε σε εμάς και στην ποιότητα που έχουμε στην ομάδα. Είναι καλός παίκτης, έχω παίξει απέναντί του και ξέρω την ποιότητα που έχει, ειδικά μέσα στην αντίπαλη περιοχή, ενώ είναι καλός και στις συνεργασίες με τους συμπαίκτες του. Κάθε ματς που δίνει η Άρσεναλ είναι μία καλή πρόκληση. Η Μπάγερν είναι καλή ομάδα με καλούς επιθετικογενείς παίκτες και θα είναι μία μεγάλη νύχτα στο «Emirates». Έχουν φέρει μερικά παράξενα αποτελέσματα στην Bundesliga αλλά κοιτώντας την ομάδα τους και την ποιότητα που έχουν καταλαβαίνουμε πως θα είναι μία σκληρή μάχη. Είμαστε έτοιμοι όμως».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.