Ο Ποστέκογλου «βγάζει το καπέλο» στον Σον

Ο Άγγελος Ποστέκογλου αποθέωσε τον Χέουνγκ-μιν Σον, μετά το νικητήριο γκολ του Νοτιοκορεάτη κόντρα στη Λούτον (2-1).

Ο Σον λύτρωσε την Τότεναμ στο παιχνίδι με την Λούτον και με το 160ο τέρμα του με την ομάδα, ανέβηκε στην 5η θέση των κορυφαίων σκόρερ του συλλόγου.

Η εμφάνιση του Νοτιοκορεάτη και το γκολ από «χρυσάφι»… ανάγκασαν τον Άγγελο Ποστέκογλου να του πλέξει το εγκώμιο στις δηλώσεις του:

«Νομίζω πως το θέμα με τον Σόνι είναι ότι, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο ή οποιοδήποτε παιχνίδι είναι, έχει αυτό το πραγματικά υψηλό επίπεδο προσδοκιών από τον εαυτό του να είναι ο καλύτερος που μπορεί να είναι όλη την ώρα. Είναι πολύ δύσκολο να είσαι έτσι. Είναι πολύ πιο εύκολο να προσπαθείς να νιώθεις άνετα στην κατάσταση του να είσαι άνθρωπος ή παίκτης, επειδή έχει ήδη κάνει τόσα πολλά. Όμως, θέλει να διατηρήσει τα υψηλότερα δυνατά στάνταρ όποτε παίζει και, όταν το βλέπεις αυτό με το ποδόσφαιρό του, τις προσπάθειές του, την ηγεσία του τώρα, όλα περιλαμβάνονται σε αυτά. Είναι ένας λαμπρός ποδοσφαιριστής γι’ αυτόν τον σύλλογο για πολύ καιρό και ελπίζω για πολλά χρόνια ακόμα, και πάλι σκέφτηκα ότι ήταν πραγματικά άτυχος με μερικές ευκαιρίες και ορισμένες καλές αποκρούσεις. Όμως, όταν τον χρειαστήκαμε, ήταν εκεί και έκανε τη δουλειά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.