Άρσεναλ: «Έδεσε» το next big thing της

«Δε χρειάστηκε να το σκεφτώ, είναι η οικογένεια μου και νιώθω σαν το σπίτι μου», δήλωσε ο νεαρός άσος υπογράφοντας το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Όλα αυτά τα χρόνια από εποχή Αρσέν Βενγκέρ, οι «κανονιέρηδες» είναι γνωστοί για τα ταλέντα που «βγάζουν» από τις ακαδημίες τους.

Δεν είναι λίγα τα παραδείγματα από τους ποδοσφαιριστές που είτε προήλθαν από τις ακαδημίες, είτε πήγαν σε μικρή ηλικία στο σύλλογο και αναδείχθηκαν στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Θέλετε παλαιότερα τον Φάμπρεγκας; Τον Ράμσεϊ; Τον Γουόλκοτ; τον Τσάμπερλεϊν; ή τον πολύ αγαπημένο μου Γουίλσιρ; Ή στα πιο πρόσφατα, Σάκα, Σμιθ Ρόου, Μαρτινέλι;

Η Άρσεναλ έχει αποδείξει ότι ξέρει πολύ καλά να αναδεικνύει το προϊόν της και τη σωστή δουλειά που γίνεται στο γνωστό σε όλους Ηale End. Αυτή τη φορά το κάνει με τον Ίθαν Νουανερί.

O 17χρονος μέσος αποκτήθηκε το 2015 και έκτοτε εξελίσσεται σε έναν παίκτη κλειδί σε κάθε ομάδα των ακαδημιών που αγωνίζεται δηλώνει ο προπονητής του Περ Μέρτεζακερ. Ο νεαρός άσος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Άρσεναλ όταν μόλις σε ηλικία 15 χρονών και 181 ημερών, έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία της Premier League που αγωνίστηκε σε παιχνίδι. Ήταν Σεπτέμβριος του 2022 στη νίκη κόντρα στην Μπρέντφορντ με 3-0.

Ο Νουανερί έχει πετύχει την εφετινή σεζόν με την ομάδα των κάτω των 21 χρονών, επτά γκολ σε 14 παιχνίδια και έχει μοιράσει δύο ασίστ.

Δείτε την ανακοίνωση:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.