Λάβια: «Ανυπομονώ να επιστρέψω και να μοιραστούμε μαζί πολλές ξεχωριστές στιγμές»

Το συγκινητικό μήνυμα του Ρομέο Λάβια προς τους φίλους της Τσέλσι ύστερα από τους τραυματισμούς του που τον αφήνουν εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μόλις μία συμμετοχή, για μία από τις ακριβότερες μεταγραφές της Τσέλσι το καλοκαίρι, αφού η ομάδα το Λονδίνου δαπάνησε 58 εκατομμύρια λίρες στη Σαουθάμπτον για να κάνει δικό της τον Ρομέο Λάβια.

Ο 20χρονος Βέλγος έκανε ντεμπούτο με τα μπλε κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας τον Δεκέμβρη για μόλις 32 λεπτά, όπου και υπέστη νέο σοβαρό τραυματισμό. Μια οπισθοδρόμηση στην ανάρρωσή του τον θέτει εκτός πλάνων για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Ρομέο Λάβια έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα στους οπαδούς της Τσέλσι μέσω των social media, μετά την ανακοίνωση της ομάδας πως δεν θα επιστρέψει για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Το μήνυμα του Λάβια:

«Γεια σου οικογένεια της Τσέλσι. Όπως ίσως γνωρίζετε και παρά τις αμέτρητες προσπάθειές μου, θα χάσω το υπόλοιπο της σεζόν. Αυτή ήταν μια απογοητευτική σεζόν για μένα, χωρίς να μπορώ να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου».

«Λατρεύω αυτή την ομάδα, αυτό το σήμα και το να είμαι στο γήπεδο περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Έχω δώσει ό,τι μπορώ καθημερινά για να επιστρέψω. Ευχαριστώ για την αγάπη, την υποστήριξη και τους κριτικούς γιατί με επηρεάζουν θετικά και με κρατούν».

«Ανυπομονώ να επιστρέψω και να μοιραστούμε μαζί πολλές ξεχωριστές στιγμές. Τα λέμε σύντομα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.