Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Για αυτό τον προπονητή θα κινηθούν το καλοκαίρι

Σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Έρικ Τεν Χαχ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε δύο μήνες ολοκληρώνει μια πολύ μέτρια σεζόν. Οι “Κόκκινοι Διάβολοι” βρίσκονται στην έκτη θέση του πρωταθλήματος, στο -6 από την πέμπτη Τότεναμ που οδηγεί στο Champions League της επόμενης περιόδου, έχει αποκλειστεί την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση από τη φάση των ομίλων και από το Carabao Cup, με το Κύπελλο Αγγλίας να παραμένει ο μοναδικός διαθέσιμος τίτλος.

Ο Έρικ Τεν Χαχ παραμένει στο τιμόνι της ομάδας, έχοντας συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Παρόλα αυτά, δημοσιεύματα από το Νησί να αναφέρουν πως οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν ήδη ξεκινήσει να ψάχνουν τον διάδοχό του. Μάλιστα, αποκαλύπτουν και τον μεγάλο στόχο της Γιουνάιτεντ.

Αυτός είναι ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. Το συμβόλαιο του Άγλλου τεχνικού με την FA ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, με το Euro 2024 να αποτελεί, πιθανότατα, την τελευταία του ευκαιρία να κατακτήσει τίτλο με τα “Τρία Λιοντάρια”. Αυτό το γεγονός έρχεται σε συνδυασμό με τις άριστες σχέσεις που έχει με τον νέο αθλητικό διευθυντή της Γιουνάιτεντ, Νταν Άσγουορθ από τότε που δούλευαν μαζί στην Ομοσπονδία.

Φυσικά, το καλοκαίρι είναι ακόμα μακριά, με τον Τεν Χαχ να έχει ακόμα χρόνο να αλλάξει το, όπως φαίνεται, κλίμα αμφισβήτησης που επικρατεί. Η κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας είναι ένας τέτοιος τρόπος, με την έξοδο στο επόμενο Champions League να κρίνει πολλά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.