Σκέψεις αποχώρησης από τον Μιραλάς

Ο Κέβιν Μιραλάς φέρεται να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησης από την Έβερτον σε περίπτωση, που αυτή δεν καταφέρει να βγει στο Champions League, τη νέα σεζόν.

Ο Κέβιν Μιραλάς φέρεται να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησης από την Έβερτον σε περίπτωση, που αυτή δεν καταφέρει να βγει στο Champions League, τη νέα σεζόν. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικος τόνισε πως δεσμεύεται έως το 2016 με τα «ζαχαρωτά», όμως δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει, μέσω μετεγγραφής.


Χαρακτηριστικά, ο Μιραλάς δήλωσε για το μέλλον στο «Γκούντισον Παρκ»: «Δεν έχω κρύψει το ότι θέλω να παίξω στο Champions League. Το ειδυλλιακό θα ήταν να το κάνω με την Έβερτον. Εάν όμως αυτό δεν καταστεί δυνατό θα πρέπει να κοιτάξουμε την κατάσταση».


Στη συνέχεια, ο Βέλγος επιθετικός υπογράμμισε: «Να δούμε πώς θα αντιδράσει η Έβερτον αν αποτύχουμε να μπούμε στην τετράδα ενώ το ίδιο ισχύει και για μένα. Οι συζητήσεις για το νέο συμβόλαιο έχουν ξεκινήσει από το καλοκαίρι και είναι λογικό να πάρουν χρόνο. Γίνονται πάντως σε καλό κλίμα και αισθάνομαι καλά όταν βγαίνω στο γήπεδο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.