Νότιγχαμ Φόρεστ – Λίβερπουλ 0-1: Λυτρωτής Νούνιες στο 90΄+9΄ (highlights)

Ο Ντάργουιν Νούνιες σκόραρε στην τελευταία φάση του παιχνιδιού και χάρισε στους «κόκκινους» μια πολύτιμη νίκη.

Στο «Σίτι Γκράουντ», υποδέχτηκε η Νότιγχαμ Φόρεστ τη Λίβερπουλ για την 27η αγωνιστική της Premier League, με τον Κώστα Τσιμίκα να βρίσκεται στον πάγκο των «κόκκινων» και τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο εκτός αποστολής.

Σε ένα παιχνίδι που είχε γρήγορο ρυθμό στη μεγαλύτερη διάρκεια του αλλά οι έλειπαν οι μεγάλες ευκαιρίες, η Λίβερπουλ κατάφερε και έφυγε με τους τρεις βαθμούς με την κεφαλιά του Νούνιες κυριολεκτικά στην τελευταία φάση!

Αποτέλεσμα που δεν συμφέρει τους γηπεδούχους αφού η Φόρεστ βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζωή του υποβιβασμού, ενώ οι «reds» παραμένουν πρώτοι και περιμένουν Σίτι και Άρσεναλ. Οι «πολίτες» έχουν να αντιμετωπίσουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι «gunners» θα ταξιδέψουν στο Σέφιλντ.

Η Λίβερπουλ που μετρούσε 3 συνεχόμενες νίκες, ύστερα από την ήττα στο «Έμιρεϊτς» και τους «κανονιέρηδες» με 3-1, συνεχίζει το σερί της και παίρνει τρεις πολύτιμους βαθμούς στη μάχη του τίτλου.

Οι συνθέσεις

Νότιγχαμ: (Νούνο Εσπιρίτο Σάντος), Σελς, Γουίλιαμς, Ομομπαμιντέλε, Μουρίλο, Τόφολο, Ντομίνγκες (Ντανίλο 79΄), Γέιτς, Ελάνγκα, Γκιμπς-Γουάιτ, Χάντσον-Οντόι, Ορίγκι (Αγουονίγι 65΄)

Λίβερπουλ: (Κλοπ), Κέλεχερ, Μπράντλεϊ (Ντανς 84΄), Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον (Νούνιες 60΄), Μακ Άλιστερ, Γκόμεζ, Κλαρκ (Έντο 60΄), Έλιοτ (Σομποσλάι 76΄), Χάκπο (Τσιμίκας 84΄), Ντίας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.