Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ενοχλημένος με την κριτική ο Ράσφορντ

Ο Μάρκους Ράσφορντ εμφανίστηκε ενοχλημένος με την κριτική που δέχεται, σχετικά με τις φετινές του εμφανίσεις και το κατά πόσο είναι αφοσιωμένος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Άγγλος επιθετικός τόνισε πως φοράει τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» από μικρός και πως προσπάθησε όλα τα προηγούμενα χρόνια να μην αλλάξει ως άνθρωπος. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο πόσο είναι συνδεδεμένος με την ομάδα του και την πόλη.

Χαρακτηριστικά, ο Ράσφορντ υποστήριξε: «Όταν κάνω ένα λάθος, θα είμαι ο πρώτος που θα σηκώσει το χέρι μου και θα πω ότι πρέπει να τα πάω καλύτερα. Αλλά αν αμφισβητήσετε ποτέ τη δέσμευσή μου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τότε πρέπει να μιλήσω. Είναι σαν κάποιος να αμφισβητεί ολόκληρη την ταυτότητά μου και όλα όσα υποστηρίζω. Εδώ μεγάλωσα. Έχω παίξει σε αυτόν τον σύλλογο από τότε που ήμουν παιδί. Η οικογένειά μου απέρριψε χρήματα που άλλαξαν τη ζωή μου όταν ήμουν παιδί, ώστε να μπορώ να φορέσω αυτό το έμβλημα».

Και συμπλήρωσε: «Προσπάθησα να μείνω κανονικός άνθρωπος, να κρατήσω τους ίδιους φίλους μου. Προσπάθησα να μην αλλάξω, ακόμα κι όταν είμαι σε βραδινή έξοδο ή διακοπές. Αλλά υπάρχει και μια άλλη πλευρά σε αυτό. Είμαι άνθρωπος. Έχω κάνει λάθη που κάνουν πολλά παιδιά στα 20 τους και προσπάθησα να μάθω από αυτά. Αλλά έχω κάνει και θυσίες που κανείς δε βλέπει. Αυτό που θέλω να καταλάβετε είναι ότι τα χρήματα δεν είναι αυτά που σας κάνουν να παίζετε στις δύσκολες στιγμές. Είναι η αγάπη του παιχνιδιού».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.