Αρτέτα: “Χάσαμε ορισμένα βασικά πράγματα”

Ο Μικέλ Αρτέτα μίλησε για την απώλεια του τίτλου την περσινή σεζόν από τη Μάντσεστερ Σίτι. Εκφράζοντας την απογοήτευση που ένιωσε στο τέλος της σεζόν.

Μιλώντας στο TNT Sports, για την εκπομπή «Moments That Made Me», ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, μίλησε για τον αντίκτυπο που είχε η απώλεια του τίτλου της περασμένης σεζόν σε αυτόν, αλλά και τα μαθήματα που πήρε από την ήττα με 4-1 από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Η Άρσεναλ, την περσινή σεζόν, βρισκόταν στην κορυφή της Premier League. Ωστόσο, η απώλεια πολλών βαθμών κατά τη διάρκεια της κρίσιμης περιόδου, επέτρεψαν στη Μάντσεστερ Σίτι να κατακτήσει για τρίτη συνεχόμενη φορά το πρωτάθλημα.

“Μου πήρε λίγο χρόνο για να το ξεπεράσω. Ήθελα πολύ να κερδίσω την Premier League και νομίζω ότι ήμασταν πολύ κοντά”, είπε ο Αρτέτα για να συμπληρώσει:

“Παίρνεις κάποια μαθήματα από όλο αυτό, νομίζω ότι το πιο σπουδαίο είναι πως όταν φτάσει ο Μάρτιος, ο Απρίλιος, πρέπει να είσαι 100% αφοσιωμένος σε αυτό, διαθέσιμος, σε φόρμα και συγκεντρωμένος, και δεν τα είχαμε αυτά.”

“Χάσαμε ορισμένα βασικά πράγματα για να μην το κάνουμε αυτό, αλλά στο τέλος πρέπει να κάνεις μια αποτίμηση του τι έχεις καταφέρει, ειδικά και με τους βαθμούς αλλά και τους αγώνες που κερδίσαμε, οποιαδήποτε άλλη σεζόν ίσως μπορείς να κερδίσεις το πρωτάθλημα.”

“Στον αθλητισμό αυτή είναι η διαφορά. Μπορείς να κάνεις κάτι πολύ καλά, αλλά υπάρχει κάποιος άλλος που το κάνει λίγο καλύτερα και μετά αποτυγχάνεις”.

“Τότε πρέπει να σφίξεις το χέρι και να πεις, συγγνώμη αλλά το κατάφεραν, πήραν τους περισσότερους βαθμούς και πρέπει να το αποδεχτούμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.