Λούτον – Μαν. Γιουνάιτεντ 1-2: Υπόθεση Χόιλουντ (highlights)

Ο φορμαρισμένος Χόιλουντ βρίσκει δίχτυα για πέμπτο σερί παιχνίδι και οδηγεί την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοταχώς στην πεντάδα.

Στο κατάμεστο «Κένιλγουορθ Ρόουντ», η Λούτον υποδέχτηκε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής της Premier League. Oι «κόκκινοι διάβολοι» με την ψυχολογία στα ύψη, ύστερα από τις τρεις συνεχόμενες νίκες απέναντι σε Γούλβς, Γουέστ Χαμ και Άστον Βίλα, ταξίδεψαν στο Νότο του Νησιού για τους τρείς βαθμούς που θα τους φέρουν μια ανάσα από την πέμπτη Τότεναμ.

Το ξεκίνημα του παιχνιδιού δεν θα μπορούσε να είναι ιδανικότερο για τους παίκτες του Έρικ Τεν Χαχ, που προηγήθηκαν με τον Ράσμους Χόιλουντ στο πρώτο λεπτό. Το δεκάλεπτο δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί και ο Δανός φορ σκόραρε ξανά. Το σουτ το Γκαρνάτσο εξοστρακίστηκε στο σώμα του Χόιλουντ και μπέρδεψε τον Καμίνσκι που είδε την μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας του.

Οι γηπεδούχοι δεν το βάλανε κάτω και μείωσαν γρήγορα το σκορ με την κεφαλιά του Μόρις που βρέθηκε στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή.

Το χορταστικό πρώτο 15λεπτο, έμελλε να είναι και ότι είχε να μας προσφέρει από γκολ το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη ο ξέφρενος ρυθμός δεν αντικατοπτρίζει το τελικό σκορ. Οι δύο ομάδες δημιούργησαν εκατέρωθεν ευκαιρίες χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να βρουν δίχτυα.

Το μεγάλο διπλό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την φέρνει σε απόσταση αναπνοής από τα «σπιρούνια», ενώ οι «Χάτερς» βρίσκονται ένα βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και την Έβερτον.

Οι συνθέσεις:

Λούτον: (Έντουαρντς), Καμίνσκι, Μένγκι, Όσο, Μπελ, Τσονγκ (Κλαρκ 68′), Σαμπί Λοκονγκά, Μπάρκλεϊ, Ντάουτι (Μπέρι 82΄), Ογκμπένε, Γούντροου(Τάουνσεντ 68΄), Μόρις

Μαν. Γιουνάιτεντ: (Τεν Χαχ), Ονανά, Νταλότ, Βαράν, Μαγκουάιρ (Έβανς 46΄), Σο (Λίντελεφ 45’+2′) , Μέινου, Καζεμίρο (Μακτόμινεϊ 46΄), Γκαρνάτσο, Φερνάντες, Ράσφορντ, Χόιλουντ (Αμραμπάτ 86΄)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.