Νότιγχαμ Φόρεστ: Ο Κλάτενμπεργκ θα δώσει εξηγήσεις

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο τόνισε πως περιμένει από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ να εξηγήσει στον ίδιο και στους παίκτες της Νότιγχαμ Φόρεστ τις διαιτητικές αποφάσεις.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε παράπονα από τη διαιτησία της αναμέτρησης με τη Γουέστ Χαμ, παρά τη νίκη 2-0 της ομάδας του. Συγκεκριμένα στάθηκε στη φάση του 81’, όπου ο Γουίλιαμς έπεσε στην αντίπαλη περιοχή, μετά από μαρκάρισμα του Κορνέ.

Ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας δήλωσε: «Δεν τον έχω δει ακόμα. Αλλά αυτό που περιμένω είναι ότι κάποιος τόσο ειδικός και τόσο καλός, θα μας δώσει μια ξεκάθαρη άποψη για το τι συμβαίνει. Νομίζω ότι όλοι σε το ζητούν αυτό. Μπορώ να δεχτώ ότι ο διαιτητής δεν είδε το πέναλτι. Αλλά όταν έχουμε VAR, όταν είναι τόσο προφανές, αυτό που περιμένω από τον Μαρκ είναι να μας εξηγήσει τι συμβαίνει».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Θα έπρεπε να καταλογιστεί πέναλτι υπέρ μας. Όταν κάτι είναι τόσο προφανές, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο εκτός από την αλήθεια. Για μένα είναι ένα πέναλτι. Ίσως, ο διαιτητής να μην το είδε. Αλλά αν δεν το είδε, το VAR πρέπει να επέμβει και να κάνει κάτι. Χρειάστηκαν δύο λεπτά για να το ελέγξουν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.