Γουέστ Χαμ-‘Αρσεναλ 0-6: Μια κυριαρχική και υπέροχη ομαδάρα! (highlights)

Μετά από ένα καταιγιστικό και ολοκληρωτικό πρώτο ημίχρονο, η Άρσεναλ πέρασε σαν "σίφουνας" από το Στάδιο του Λονδίνου και παρέμεινε κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Άρσεναλ ήταν κυριαρχική στο πρώτο ημίχρονο έχοντας συνεχώς τη μπάλα στα δικά της πόδια χωρίς να επιτρέπει τίποτα στη Γουέστ Χαμ. Ωστόσο στο πρώτο ημίωρο τα “σφυριά” κατάφεραν να κρατήσουν απαραβίαστη την εστία τους χωρίς να δεχθούν τις πολύ μεγάλες φάσεις. Ώσπου πήραν μπρος οι μηχανές των στατικών φάσεων των “κανονιέρηδων” και μέσα σε 14 λεπτά έγραψαν στον πίνακα του σκορ το εντυπωσιακό 0-4!

Η αρχή έγινε στο 32′ με κεφαλιά του Σαλιμπά στο δεύτερο δοκάρι από κόρνερ του Ράις που έβαλε ο νερό στ’αυλάκι. Στο 41′ μπήκε το θεμέλιο της νίκης με το πέναλτι που κέρδισε από τον Αρεολά και εκτέλεσε εύστοχα ο Σάκα. Στο 44′ από νέο φάουλ του Ράις, ο Γκάμπριελ στο πρώτο δοκάρι έκανε το 0-3, σημειώνοντας το 17ο γκολ από στατική φάση για την Άρσεναλ τη φετινή σεζόν.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ήρθε και το πρώτο γκολ σε ροή αγώνα, όταν μετά από ωραία πάσα του Έντεγκααρντ στον Τροσάρντ και ακόμα πιο ωραίο τελείωμα του Βέλγου ήρθε και το 0-4 πριν βγει το ημίχρονο, κάτι που ανάγκασε πολλούς φίλους των “σφυριών” να αποχωρήσουν από το Στάδιο του Λονδίνου απογοητευμένοι από την εικόνα της ομάδας τους. Αυτό ήταν και το ιστορικό υπ’αριθμόν 8000 γκολ της Άρσεναλ στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μόγες έβαλε στο ματς τον Μαυροπάνο για να συμμαζέψει λίγο τα ασυμμάζευτα, αλλά η Άρσεναλ με τη μπάλα συνεχώς στα πόδια όποτε ήθελε δημιουργούσε κινδύνους έχοντας ρίξει μάλιστα και τον ρυθμό της. Το 0-5 ήρθε στο 63′ ‘οταν από νέα ασίστ του Έντεγκαρντ, ο Σάκα μπήκε στην περιοχή και με αριστερό σουτ πέτυχε το δεύτερο του γκολ στο ματς.

Δύο λεπτά μετά ο Ράις πέτυχε το ωραιότερο γκολ του αγώνα με μακρινό σουτ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-6. Φυσικά ο Ντέκλαν Ράις δεν πανηγύρισε το γκολ σεβόμενος την πρότερη θητεία του στη Γουέστ Χαμ. Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη της Άρσεναλ με 6-0 σε εκτός έδρας αναμέτρησή της στην εποχή της Premier League. Έτσι έφτασε την Μάντσεστερ Σίτι στη δεύτερη θέση, με τους “Πολίτες” να έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο, ενώ η Λίβερπουλ παραμένει πρώτη με δύο βαθμούς διαφορά σε μια σπουδαία “μάχη” στην Premier League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.