Μπέρνλι-Φούλαμ 2-2: Ο Φοφανά συνέχισε την παράδοση (highlights)

Η Φούλαμ προηγήθηκε 2-0 στο 21' στο "Turf Moor", αλλά δεν μπόρεσε να κερδίσει για πρώτη φορά μετά το 1951, καθώς ο Φοφανά με δύο γκολ χάρισε τον βαθμό στη Μπέρνλι.

Χωρίς νίκη στο “Τurf Moor” για 29ο διαδοχικό (22 νίκες, 7 ισοπαλίες) παιχνίδι έμεινε η Φούλαμ, η οποία προηγήθηκε 2-0 στο 21′, αλλά η Μπέρνλι πάλεψε μέχρι το τέλος και έσωσε το βαθμό ισοφαρίζοντας στο 91′.

Από κόρνερ του Περέιρα στο 17′ και κεφαλιά του Παλίνια το 0-1 για την ομάδα του Μάρκο Σίλβα που είδε τους παίκτες του να διπλασιάζουν τα τέρματά τους στο 21′ με το πρώτο γκολ καριέρας του Ροδρίγο στην Premier League.

Η Φούλαμ έχασε σημαντικές ευκαιρίες στη συνέχεια για τρίτο γκολ, με τον Τράφορντ να σταματάει τις περισσότερες προσπάθειες των Λονδρέζων.

Στο 71′, από την ασίστ του Ασινιόν που έκανε το ντεμπούτο του με τη Μπέρνλι και την άστοχη έξοδο του Λένο, ο Φοφανά με κεφαλιά μείωσε σε 1-2 και στο πρώτο λεπτό του εξτρά χρόνου με ασίστ από τον Οντομπέρ και προβολή του Ιβοριανού οι γηπεδούχοι έσωσαν τον πολύτιμο πόντο στην προσπάθεια για την αποφυγή του υποβιβασμού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.