Παίκτης της Μπουντεσλίγκα απέρριψε την Αγγλία

Ο Αλέ παραμένει πιστός στην ομάδα της Βεστφαλίας.

Λίγο πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος η Φούλαμ επιχείρησε να ενισχυθεί στην επιθετική της γραμμή. Οι «κότατζερς» είχαν προσεγγίσει την Μπορούσια Ντόρτμουντ για τον Σεμπάστιαν Αλέ.

Ο λόγος για τον οποίο ο Μάρκο Σίλβα προτίμησε αυτόν είναι η δυσκολία που υπάρχει στους ήδη υπάρχοντες επιθετικούς σχετικά με το σκοράρισμα. Η Φούλαμ το καλοκαίρι που πέρασε είδε τον Αλεξάνταρ Μίτροβιτς να αποχωρεί για την Σαουδική Αραβία. με το κενό του να αναπληρώνεται με τους Ραούλ Χιμένεθ, Ροντρίγκο Μουνίθ αλλά και τον Κάρλος Βινίσιους.

Οι τρείς επιθετικοί έχουν πετύχει την φετινή σεζόν τα 7 από τα 28 τέρματα της ομάδας του Σίλβα. Οι ιθύνοντες του Αγγλικού συλλόγου ενδιαφέρθηκε για τον Ιβοριανό επιθετικό, είτε για αγορά ή για δανεισμό.

Ο σύλλογος της Βεστφαλίας ήταν θετικός στην παραχώρηση του στη Φούλαμ, ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης προτίμησε να παραμείνει στην ομάδα της Ντόρτμουντ καθώς δεν τον συγκίνησε η πρόταση του Αγγλικού συλλόγου.

Φέτος ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού, μετά την σοβαρή περιπέτεια υγείας του, έχει σημειώσει 2 τέρματα στο κύπελλο Γερμανίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.