Λούτον-Μπράιτον 4-0: Πάρτι στο “Κένιλγουορθ Ρόουντ” (highlights)

Σε μία "μαγική" βραδιά στο "Κένιλγουορθ Ρόουντ", η Λούτον επικράτησε 4-0 της Μπράιτον, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αντεμπάγιο που πέτυχε χατ τρικ.

Στο γήπεδο της Λούτον παρουσιάστηκε το φάντασμα της Μπράιτον, σε μία από τις χειρότερες βραδιές επί θητείας Ντε Τζέρμπι. Πριν καταλάβει η Μπράιτον τη συμβαίνει στον αγωνιστικό χώρο βρέθηκε να χάνει 2-0, με τα γκολ του Αντεμπάγιο στα 19΄΄ και του Ογκμπένε στο 3ο λεπτό. Αποφασιστική και με πολύ πάθος στο παιχνίδι της, η ομάδα του Ρομπ Έντουαρντς εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις ευκαιρίες που δημιούργησε και κατάφερε με 4 τελικές να σκοράρει τρεις φορές. Το 3-0 διαμορφώθηκε στο 42ο λεπτό, με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Αντεμπάγιο που έφτασε τα 7 τέρματα στο πρωτάθλημα.

Στην επανάληψη πάλι μία ομάδα εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν και 4ο γκολ με τον Αντεμπάγιο στο 56ο λεπτό και έφτασαν με θριαμβευτικό τρόπο στη νίκη. Η Λούτον είναι πλέον αήττητη στους 5 τελευταίους αγώνες της σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 3 νίκες και 2 ισοπαλίες μετά την ήττα με 3-2 από την Τσέλσι στις 30 Δεκεμβρίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.