Γκουαρδιόλα: «Ο Τσέφεριν οφείλει να σεβαστεί ότι έχουμε δικαίωμα…» (vid)

Η Πεπ Γκουρδιόλα απάντησε κατηγορηματικά στα λεγόμενα του προέδρου της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, κατά της Μάντσεστερ Σίτυ.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Αλεξάντερ Τέφεριν σχετικά με την παραβίαση του financial fair play από την Μάντσεστερ Σίτι δεν άφησαν ασυγκίνητο τον προπονητή των «πολιτών», Πεπ Γκουρδιόλα

Ο πρόεδρος της UEFA είχε τονίσει πως η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ήξερε από την αρχή της υπόθεσης, πως έχει δίκιο και πως η Σίτι πράγματι έχει κάνει όλα όσα την κατηγορούν. 

Ο Γκουραδιόλα απάντησε στα λεγόμενα αυτά ως εξής: «Σαν δικηγόρος που είναι και πρόεδρος της UEFA, θα έπρεπε να περιμένει και μετά να κάνει ό,τι θέλει. Πρέπει να το σεβαστεί και να περιμένει. Έχει πολλές δουλειές να κάνει στην UEFA. Ως δικηγόρος οφείλει να σεβαστεί τη διαδικασία και να καταλάβει ότι έχουμε το δικαίωμα να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας». 

Να τονίσουμε πως η Μάντσεστερ Σίτι κατηγορείται για 115 παραβιάσεις οικονομικών κανονισμών και αναμένεται να κάτσει στο ειδώλιο για να υπερασπιστεί τον αυτό της στα τέλη του 2024. Επίσης, η UEFA παλαιότερα είχε τιμωρήσει του Άγγλους με διετή αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργάνωσης και 30 εκατομμύρια πρόστιμο, το οποίο μειώθηκε με την προσφυγή των «πολιτών» στο CAS, το οποίο έσβησε και τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.