Νότιγχαμ: Αλλαγή δεδομένων για Ρέινα (vid)

Η Σεβίλλη έρχεται να μπει σφήνα στο διαφαινόμενο deal της Νότιγχαμ Φόρεστ με τον Τζιοβάνι Ρέινα, με τον παίκτη να σκέφτεται θετικά μια ενδεχόμενη μετακίνηση στη La Liga.

Τα προηγούμενα 24ωρα φάνταζε σχεδόν βέβαιο το γεγονός πως ο Τζιοβάνι Ρέινα θα μετακομίσει στην Αγγλία για λογαριασμό της Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο σύλλογος του Βαγγέλη Μαρινάκη τα είχε βρει σε όλα με τη Ντόρτμουντ για το δανεισμό του Αμερικανού επιτελικού χαφ και εκείνος ήταν έτοιμος να ενσωματωθεί στο σύνολο του Νούνο Εσπίριτο Σάντο. 

Τα δεδομένα για τη συγκεκριμένη υπόθεση άλλαξαν άρδην σήμερα. Ο παίκτης έχει εκφράσει την ξεκάθαρη προτίμησή του σε μια ενδεχόμενη μετακίνηση στη La Liga παρά στην Premier League και ήδη μερικές ισπανικές ομάδες ετοιμάζονται να μπουν σφήνα στο διαφαινόμενο deal του Ρέινα με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. 

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει δείξει η Σεβίλλη η οποία ετοιμάζεται να εμπλακεί στην υπόθεση ενώ τις προηγούμενες μέρες ο παίκτης είχε ακουστεί και για τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. 

Ο Ρέινα φέτος έχει αγωνιστεί σε μόλις δέκα αγώνες με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο οποίος θα τον βοηθήσει να ξαναβρεί τη φόρμα του μετά τον τελευταίο του τραυματισμό. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.