Κιλιάν Εμπαπέ: Ρεάλ, Λίβερπουλ ή… Παρί Σεν Ζερμέν;

Ο Κιλιάν Εμπαπέ συνεχίζει να συνδέεται έντονα με μια μετακίνηση στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Λίβερπουλ.

Η ισπανική ομάδα θεωρείται το φαβορί για την υπογραφή του, αν και το τελευταίο διάστημα έχει κάπως ατονίσει το ενδιαφέρον της. Αναφέρθηκε από το ESPN νωρίτερα αυτό το μήνα ότι το Άνφιλντ και το Μπερναμπέου είναι οι πιθανότεροι προορισμοί του αυτό το καλοκαίρι. Το συμβόλαιο του Γάλλου σούπερ σταρ στην πρωταθλήτρια Γαλλίας, εκπνέει το καλοκαίρι και ενημέρωσε τον σύλλογο πέρυσι, ότι δεν σχεδιάζει να επεκτείνει το τρέχον συμβόλαιό του, παρά το γεγονός ότι έχει την επιλογή ενός επιπλέον έτους.

Ο πρόεδρος της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαΐφι ωστόσο, εξακολουθεί να πιστεύει ότι ο Εμπαπέ μπορεί να πειστεί να παραμείνει στο Παρίσι. «Κοιτάξτε, δεν προσπαθώ να κρύψω τίποτα», είπε ο Αλ Κελαΐφι σε podcast του RMC.

«Θέλω ο Κιλιάν Εμπαπέ να μείνει στην Παρί. Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και η καλύτερη ομάδα για αυτόν είναι η Παρί. Είναι κεντρικό πρόσωπο στο έργο μας. Έχουμε κάνει λάθη και αυτό είναι φυσιολογικό. Τώρα έχουμε μια νεανική ομάδα, με Γάλλους παίκτες και δεν βιαζόμαστε, αυτό είναι μακροπρόθεσμο. Έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα που είναι σταθερή σε τεχνικό επίπεδο και το σύστημα παιχνιδιού μας έχει αλλάξει και είναι χαρά να παρακολουθούμε αυτήν την ομάδα. Παίζουμε ως ομάδα, αμυνόμαστε ως ομάδα, είναι υπέροχο».

Η αποχώρηση του Εμπαπέ φαινόταν αναπόφευκτη για αρκετό καιρό αφού η σχέση του με την γαλλική ομάδα, είχε φτάσει σε οριακό σημείο το περασμένο καλοκαίρι. Απομένει να δούμε την κατάληξη και αν θα γίνει η μεγάλη έκπληξη με την παραμονή του στην Παρί Σεν Ζερμέν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.