Λίβερπουλ: Δεν αλλάζει τη θέση της για την ESL

Η ανακοίνωση της ομάδας.

Επίσημη θέση για την European Super League πήρε η Λίβερπουλ μετά την απόφαση του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που έκρινε πως FIFA και UEFA έκαναν κατάχρηση εξουσίας!

«Η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου δεν αλλάζει την προηγούμενη στάση της Λίβερπουλ σχετικά με την προτεινόμενη ευρωπαϊκή Super League. Η εμπλοκή μας έχει διακοπεί. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με άλλους συλλόγους μέσω της ECA και να συμμετέχουμε σε διοργανώσεις της UEFA».

Λίγη ώρα αργότερα ακολούθησε η τοποθέτηση και του προπονητή των «Κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε για το αυριανό (23/12) ντέρμπι κορυφής με την Άρσεναλ.

«Συμφωνώ 100% με τη δήλωση του συλλόγου, αλλά πάντως μου αρέσει η ετυμηγορία. Φαίνεται ότι επιτέλους καταλάβαμε λίγο ότι η FIFA, η UEFA και άλλες Ομοσπονδίες δεν μπορούν να κάνουν αυτό που θέλουν», είπε.

«Δημιουργώντας νέες διοργανώσεις πρώτα πρέπει να μιλήσουμε για το μέλλον και όχι να κάνουμε αγώνες με περισσότερα παιχνίδια, όπου κανείς δεν έχει πραγματικό λόγο σε αυτό. Μου αρέσει που δεν μπορούν να κάνουν ακριβώς αυτό που θέλουν. Αλλά για τη Super League έχω την ίδια άποψη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.