Γουέστ Χαμ-Γουλβς 3-0: Επιστροφή στις νίκες για τα “σφυριά” (Highlights)

Εύκολη επικράτηση της Γουέστ Χαμ επί της Γουλβς.

Ένα εύκολο απόγευμα Κυριακής είχε η Γουέστ Χαμ. Τα “σφυριά” επικράτησαν της Γουλβς με 3-0 για την 17η αγωνιστική της Premier League έχοντας 2 πρωταγωνιστές στην αναμέτρηση. Τον Μοχάμεντ Κούντους, που πέτυχε 2 γκολ και τον Λούκας Πακετά που έδωσε 3 ασίστ. Μάλιστα, έγινε μόλις ο δεύτερος Βραζιλιάνος στην ιστορία της Premier League που το πετυχαίνει. Ο πρώτος ήταν ο Ρομπέρτο Φιρμίνο. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έμειναν από νωρίς πίσω στο σκορ και δεν μπόρεσαν να ανακάμψουν.

Τέταρτη νίκη στα τελευταία 6 παιχνίδια για την Γουέστ Χαμ, έβγαλε αντίδραση μετά την συντριβή της περασμένης αγωνιστικής από την Φούλαμ. Ανεβαίνει στους 27 βαθμούς και μόλις στο -1 από τις θέσεις που οδηγούν σε ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στους 19 βαθμούς έμειναν οι Λύκοι.

Το ματς

Στο διάστημα των πρώτων 20 λεπτών, η Γουέστ Χαμ πίεζε αλλά δεν μετουσίωσε κάποια ευκαιρία σε γκολ. Αυτό έγινε στο 22’ όταν ο Κούντους εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Πακετά και με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή θα κάνει το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα, οι ίδιοι παίκτες θα συνεργαστούν ξανά για το 2-0. Οι γηπεδούχοι είχαν απλοποιήσει την κατάσταση και έπρεπε απλά να την διαχειριστούν.

Στο δεύτερο μέρος η Γουλβς θα φτάσει κοντά στο γκολ αρκετές φορές, αλλά ο Φάμπιανσκι όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί. Στο 71’ ο Πακετά θα δώσει την τρίτη του ασίστ στο παιχνίδι γράφοντας ιστορία, αυτή τη φορά στον Τζάροντ Μπόουεν. Ο Άγγλος εξτρέμ θα κάνει διαγώνιο σου, θα κερδίσει τον Μπέντλεϊ και θα κάνει το 3-0 πουν θα είναι το τελικό σκορ του αγώνα.

Στην επόμενη αγωνιστική της Premier League, η Γουέστ Χαμ θα υποδεχθεί την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (20/12, 22.00), ενώ η Γουλβς θα επιστρέψει στην βάση της για το ματς με την Τσέλσι (24/12, 15.00).

Γουέστ Χαμ (Μόγιες): Φαμπιάνσκι, Τσουφάλ (90’ Κέρερ), Ζουμά, Αγκέρ, Έμερσον, Σούτσεκ, Άλβαρεζ (70’ Φορνάλς), Κούντους (87’ Ίνγκς), Γουόρντ-Πράους, Πακετά (87’ Μουμπάμα), Μπόουεν

Γουλβς (Ο’Νιλ): Μπέντλεϊ, Κίλμαν, Ντόσον, Τ. Γκόμες (70’ Νουρί), Σεμέδο (80’ Ντόχερτι), Λεμίνα (80’ Ντόιλ), Ζ. Γκόμες, Μπέλεγκαρντ, Χουάνγκ, Κούνια, Σαράμπια


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.