Τσέλσι-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 2-0: Νίκη-ανάσα με δυο γκολ σε 7′ και κορυφαίο τον Πάλμερ! (highlights)

Η Τσέλσι νίκησε εύκολα με 2-0 την Σέφιλντ για την 17η αγωνιστική στην Αγγλία, στο 20ο ματς του Ποτσετίνο για τους Λονδρέζους και στην πρώτη αποστολή του Ενκουνκού.

Η Τσέλσι νίκησε εύκολα με 2-0 την Σέφιλντ για την 17η αγωνιστική στην Αγγλία, στο 20ο ματς του Ποτσετίνο για τους Λονδρέζους και στην πρώτη αποστολή του Ενκουνκού. Δυο γκολ σε επτά λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο.

Διαθέσιμος και αναπληρωματικός μετά από δυο ματς λόγω τραυματισμού ο Μπάλντοκ, έχασε Λίβερπουλ και Μπρέντφορντ. Χειρότερη άμυνα με 43 παθητικό και χειρότερη επίθεση με 12 γκολ η Σέφιλντ, τρίτο ματς με τον νέο προπονητή Κρις Γουάιλντερ.

Κλειστό ματς στο πρώτο μέρος με την Τσέλσι να έχει κατοχή μπάλς στο 80%, αλλά να δυσκολεύεται να δημιουργήσει και ουσιαστικά να απειλεί μόνο στο 15΄με τον Γκάλαχερ μετά από κλέψιμο στον Χάμερ. Η Σέφιλντ με συμπαγή ανασταλτική λειτουργία περιόρισε τις απειλές και είχε ωραίο σουτ με τον Άρτσε εκτός εστίας στο 24΄.

To 1-0 o Πάλμερ στο 54′ από πάσα του Στέρλινγκ και το 2-0 ο Τζάκσον στο 61΄ από πάσα του Πάλμερ σε ξέσπασμα της ομάδας του Ποτσετίνο στο δεύτερο μέρος. Η Σέφιλντ απείλησε με φάουλ του Χάμερ στο 70′ και έμεινε με την 13η ήττα στην ουρά της βαθμολογίας με 8 βαθμούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.