Sun: “Ο παντρεμένος Ελαμπντελαουί έστειλε ακατάλληλες φωτό σε 24χρονη”!

Η κυριακάτικη έκδοση της αγγλικής σκανδαλοθηρικής εφημερίδας "Sun" επικαλείται μαρτυρία 24χρονης, η οποία ισχυρίζεται ότι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί τις έστειλε ακατάλληλες φωτογραφίες στο Snapchat και την κάλεσε να τον συναντήσει κρυφά στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή της εθνικής Νορβηγίας!

Η κυριακάτικη έκδοση της αγγλικής σκανδαλοθηρικής εφημερίδας “Sun” επικαλείται μαρτυρία 24χρονης, η οποία ισχυρίζεται ότι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί τις έστειλε ακατάλληλες φωτογραφίες στο Snapchat και την κάλεσε να τον συναντήσει κρυφά στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή της εθνικής Νορβηγίας!

Αναλυτικά το άρθρο αναφέρει τα εξής: “Μια γυναίκα μίλησε για το σοκ που υπέστη όταν της απεστάλησαν ακατάλληλες φωτογραφίες ενός παντρεμένου άσου της Πρέμιερ Λιγκ. Στην όμορφη 24χρονη στάλθηκαν τα μηνύματα από το λογαριασμό στο Snapchat του νέου αστεριού της Χαλ, Ομάρ Ελαμπντελαουί. 

Ενα μήνυμα έγραφε: “Δεν είναι τόσο ωραία στο Χαλ, αλλά εγώ είμαι ωραίος και είμαι εκεί. Χε Χε”. ο αμυντικός διέμενε σε ξενοδοχείο του Λονδίνου με την εθνική ομάδα της Νορβηγίας εν όψει της αναμέτρησης με τη Βόρεια Ιρλανδία στο Μπέλφαστ. 

Στα μηνύματα, στάλθηκαν από το λογαριασμό του, της ζήτησε να τον επισκεφθεί στο τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο Pestana Chelsea Bridge, αλλά να είναι προσεκτική και να μην γίνει αντιληπτή γιατί στους παίκτες δεν επιτρέπεται να δέχονται επισκέψεις στα δωμάτιά τους.

Ενα από τα μηνύματά του στο Snapchat έλεγε: “Αν κάποιος σε δει, έχω τελειώσει. Σαν να μην μπορώ να βρεθώ εδώ ξανά, καταλαβαίνεις…”.

Η ίδια είπε στη “Sun”: “Δεν μπορώ να καταλάβω την αλαζονεία των μηνυμάτων. Συνέχιζε να επαίρεται για το γεγονός ότι είναι παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ με τη Χαλ. Είπε ότι είναι αξιοσέβαστος και Μουσουλμάνος. Αλλά εγώ δεν περίμενα να λάβω αποκαλυπτικές φωτογραφίες από το λογαριασμό του στο Snapchat. Ένιωσα αηδία”. 

Ο Ελαμπντελαουί, 25, δόθηκε δανεικός τον Ιανουάριο από την ελληνική ομάδα Ολυμπιακός για να βοηθήσει τη Χαλ να αποφύγει τον υποβιβασμό. Πληρώνεται δεκάδες χιλιάδες λίρες την εβδομάδα. 

Πέρασε από τη Μάντσεστερ Σίτι ως έφηβος και έχει αγωνιστεί σε κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ, όπως η Φέγενορντ στην Ολλανδία. 

Ένα από τα Snapchat μηνύματα, έγραφε: «Δείξε μου τον εαυτό σου τώρα… Με κάνεις να μην θέλω να νοιάζομαι για τους κανόνες και να σε θέλω στο δωμάτιό μου”. 

Ο παίκτης παντρεύτηκε πριν τρία χρόνια και τον Οκτώβριο του 2015 όταν και έπαιζε στον Ολυμπιακό, είπε σε συνέντευξή του: “Μου αρέσει πολύ εδώ. Οταν το ποδόσφαιρο πάει καλά, όλα πάνε καλά. Ολα πηγαίνουν καλά με την ομάδα μου και με την εθνική”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.