Ο Λουκάκου συμβούλεψε τον Ντοκού να μην πάει στην Τσέλσι

Ο Ζερεμί Ντοκού ήταν κάποτε κοντά στο να μετακομίσει στην Τσέλσι, αλλά αποφάσισε να ακολουθήσει τις συμβουλές του επιθετικού της Ρόμα, Ρομέλου Λουκάκου.

Ο 21χρονος Βέλγος εξτρέμ έφυγε από τη Βρετάνη και τη Ρεν για τη Μάντσεστερ Σίτι τον περασμένο μήνα σε μια συμφωνία αξίας περίπου 60 εκατομμυρίων ευρώ, προσθέτοντας ένα συναρπαστικό ταλέντο στην ομάδα του Γκουαρδιόλα. Την περασμένη σεζόν σημείωσε έξι γκολ και έδωσε δύο ασίστ σε 29 συμμετοχές στη Ligue 1.

Μια αναφορά από το London Evening Standard περιγράφει πώς ο διευθυντής της ακαδημίας της Άντερλεχτ, Ζαν Κίντερμανς, αποκάλυψε ότι ο Ντοκού ήταν κοντά στο να πάει στην Τσέλσι όταν ήταν 15 ετών, αλλά άλλαξε γνώμη αφού ο Λουκάκου του μίλησε σε βιντεοκλήση, συμβουλεύοντας τον έφηβο να μην πάει στο Δυτικό Λονδίνο.

Ο Λουκάκου εντάχθηκε στην Τσέλσι όταν ήταν 18 ετών από την Άντερλεχτ, αλλά απέτυχε να πυροδοτήσει την καριέρα του στην πρώτη ομάδα με τον σύλλογο, εντυπωσιάζοντας ως δανεικός με τη Γουέστ Μπρομ και την Έβερτον πριν κάνει μόνιμη μεταγραφή τον Ιούλιο του 2014. Ο 30χρονος Βέλγος επιθετικός έφυγε από την Τσέλσι για τη Ρόμα με τη μορφή δανεισμού αυτό το καλοκαίρι και πρόκειται να επιστρέψει στο Δυτικό Λονδίνο του χρόνου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.