Μαυροπάνος: «Θα είναι ωραίο να δω ελληνικές σημαίες στο γήπεδό μας»

Το νέο απόκτημα της Γουέστ Χαμ μίλησε για τους στόχους του στην καινούρια πρόκληση της καριέρας του στην Premier League.

Eδώ και λίγα 24ωρα ο Ντίνος Μαυροπάνος είναι και πάλι μέλος της Premier League, φορώντας τη φανέλα της Γουέστ Χαμ. Ο Έλληνας διεθνής μίλησε στο κανάλι της νέας ομάδας του επί παντός επιστητού.

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος που επέστρεψα στην Premier League και είμαι μέλος της Γουέστ Χαμ.

Μπορώ να πω ότι δεν είχα ιδιαίτερο λόγο για να διαλέξω τον αριθμό 15 στη φανέλα μου, όμως είχα το 5 πέρυσι και μοιάζουν. Το αποτέλεσμα του αγώνα με την Τσέλσι πολύ καλό για την ομάδα και η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική.Ήμουν τυχερός που είχα την ευκαιρία να βρεθώ στο γήπεδο και να δω κοντά τον αγώνα με την Τσέλσι και ανυπομονώ να βρεθώ κι εγώ στο γήπεδο.

Είναι πολύ ωραία πρόκληση ότι παίζουμε και στην Ευρώπη γιατί μπορούμε να δούμε τι θα πετύχουμε κόντρα σε ομάδες άλλων χωρών.

Θα με χαρακτήριζα παίκτη ομάδας, προσπαθώ να προσαρμοστώ σε αυτή και μου αρέσει να αμύνομαι συνέχεια. Μπορώ να πω ότι έχω πετύχει κάποια όμορφα γκολ, όμως η βασική μου δουλειά είναι να υπερασπίζομαι τη δική μας εστία.

Από τότε που πήγα στη Στουτγκάρδη δούλεψα περισσότερο σε ατομικό επίπεδο με στόχο να βελτιωθώ. Έπαιξα πολλά παιχνίδια εκεί και κέρδισα σημαντικά σε εμπιστοσύνη και είμαι έτοιμος γι’ αυτό το βήμα και πάλι. Θα είναι πραγματικά όμορφο για μένα να δω Έλληνες φιλάθλους και ελληνικές σημαίες στο γήπεδό μας. Ανυπομονώ να τους συναντήσω.

Από το 2004 θυμάμαι τους πανηγυρισμούς στη χώρα μου μετά τον τελικό με την Πορτογαλία. Όλος ο κόσμος είχε βγει στους δρόμους και πανηγύριζε. Ήταν κάτι που έμοιαζε με θαύμα.

Μπάλντοκ και Τσιμίκας είναι πολλοί καλοί παίκτες και εξαιρετικοί χαρακτήρες, έχουμε πολύ καλή σχέση και ανυπομονώ να παίξω απέναντί τους και να τους νικήσω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.