Συστήθηκαν με εντυπωσιακό τρόπο (vid)

Ονειρικό ντεμπούτο, έξι γκολ, τέσσερις ασίστ και πολλές στιγμές που ξεσήκωσαν τους φιλάθλους…

Όταν ένας παίκτης μπαίνει στο γήπεδο για να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του, σηματοδοτεί μια στιγμή ενθουσιασμού τόσο για τον ίδιο όσο και για τους φιλάθλους. 

Η πραγματοποίηση ενός αξέχαστου και εντυπωσιακού ντεμπούτου δεν ωφελεί μόνο τον παίκτη ατομικά, αλλά έχει επίσης σημαντικό αντίκτυπο στην ομάδα στο σύνολό της. Ένα εξαιρετικό ντεμπούτο τραβά συχνά την προσοχή των φιλάθλων και των μέσων ενημέρωσης. Το όνομα του παίκτη γίνεται θέμα συζήτησης, όπως και η απόδοσή του. Ένας παίκτης που ξεκινάει τη θητεία του με καλή απόδοση μπορεί γρήγορα να γίνει ο αγαπημένος της εξέδρας.

Σε αυτήν την κατηγορία βρίσκονται σίγουρα οκτώ παίκτες, οι οποίοι συνδύασαν το ντεμπούτο τους στη φετινή Premier League με γκολ ή ασίστ. 

Ας δούμε αναλυτικά αυτές τις περιπτώσεις…

Ο Άντονι Ελάνγκα μπορεί να μην κατάφερε να γευτεί τη χαρά του θετικού αποτελέσματος στην αναμέτρηση κόντρα στην Άρσεναλ, αλλά μπορεί να χαμογελάσει με την προσωπική του απόδοση. Ταλαιπώρησε ουκ ολίγες φορές την άμυνα των «Κανονιέρηδων» και έδωσε την ασίστ για το μοναδικό γκολ της Νότιγχαμ Φόρεστ στο παιχνίδι…

Η μετακίνηση του Τζέιμς Μάντισον στην Τότεναμ αντιμετωπίστηκε με προσμονή και δεν απογοήτευσε τους φιλάθλους της νέας του ομάδας. Ο διεθνής μέσος κατέγραψε δύο ασίστ στην πρώτη του παρουσία με τους Σπερς, αναδεικνύοντας την ικανότητά του να δημιουργεί ευκαιρίες για γκολ στους συμπαίκτες του.

Ο Ζοάο Πέδρο, που φόρεσε τη φανέλα της Μπράιτον για πρώτη φορά, «κέρδισε» το πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ. Η ψυχραιμία από την άσπρη βούλα τον έβαλε στη λίστα με τους σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου. 

Στην Μπράιτον θα είναι χαρούμενοι, καθώς ακόμα ένας παίκτης που αποκτήθηκε στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο άνοιξε λογαριασμό στην πρώτη του κιόλας παρουσία. Ο λόγος γίνεται για τον Αντιγκρά, ο οποίος έγραψε το 3-1 στο ματς με τη Λούτον.

Το ντεμπούτο του Σάντρο Τονάλι με τη Νιούκαστλ ήταν απλά θεαματικό. Ο μέσος που αποκτήθηκε από τη Μίλαν όχι μόνο βρήκε δίχτυα, αλλά έδωσε και την πάσα που «ξεκλείδωσε» την αντίπαλη άμυνα και οδήγησε σε ασίστ, συμβάλλοντας έτσι σημαντικά στην επιτυχία της ομάδας του.

Ο Μούσα Ντιαμπί, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Άστον Βίλα και έδειξε αμέσως την επιθετική του δεινότητα, σκοράροντας ένα γκολ και δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες για την ομάδα του.

Ο Χάρβεϊ Μπαρνς, που πήγε στη Νιούκαστλ από τη Λέστερ Σίτι, προσαρμόστηκε άψογα στο νέο του περιβάλλον. Όχι μόνο βοήθησε, έδωσε μία ασίστ, αλλά έστειλε και την μπάλα στο βάθος της εστίας πανηγυρίζοντας ένα γκολ, εδραιώνοντας την επίδρασή του στον αγώνα.

Τελευταίος στη σχετική λίστα είναι ο Άξελ Ντισασί, ο οποίος σκόραρε στο πρώτο του παιχνίδι στην Premier League και παράλληλα στο πρώτο του ντέρμπι στο αγγλικό πρωτάθλημα. Ο διεθνής Γάλλος αποκτήθηκε για τις αμυντικές του ικανότητες, αλλά εκείνος φανέρωσε και τις επιθετικές του στο ματς με τη Λίβερπουλ διαμορφώνοντας το τελικό 1-1, σκοράροντας στο 37ο λεπτό της αναμέτρησης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.