Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Συμφωνία με Αταλάντα για τον Χόιλουντ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη ν' αποκτήσει τα δικαιώματα του Ράσμους Χόιλουντ, έχοντας συμφωνήσει με την Αταλάντα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη ν’ αποκτήσει τα δικαιώματα του Ράσμους Χόιλουντ, έχοντας συμφωνήσει με την Αταλάντα.

Ο 20χρονος Δανός διεθνής φορ έκανε θραύση την περασμένη σεζόν με την ομάδα του Μπέργκαμο, έχοντας στο ενεργητικό του 14 γκολ και επτά ασίστ.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ η Αταλάντα για να βελτιώσει τα οικονομικά της αποφάσισε να βάλει «πωλητήριο» στον Χόιλουντ, με τιμή στα 50 εκατ. ευρώ. Ο διεθνής επιθετικός εντυπωσίασε τη περασμένη σεζόν και με την εθνική Δανίας, στην οποία πέτυχε πέντε γκολ στις πρώτες τέσσερίς του συμμετοχές μέσα στο 2023.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «SUN» η Γιουνάιτεντ κατέθεσε αρχικά πρόταση 30 εκατ., η ομάδα του Μπέργκαμο την απέρριψε και οι «κόκκινοι διάβολοι» επανήλθαν, ανεβάζοντας την πρόταση τους στα 52 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του και η Αταλάντα την έκανε αποδεκτή.

Την επόμενη εβδομάδα ο νεαρός φορ θα ταξιδέψει στην Αγγλία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει εξαετές συμβόλαιο συνεργασίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.