Άρσεναλ: Ανακοίνωσε τον Κάι Χάβερτς (pic+vid)

Μακροχρόνιο συμβόλαιο με την Άρσεναλ, υπέγραψε ο Κάι Χάβερτς, μετά από τρεις σεζόν στην Τσέλσι.

Ο 24χρονος επιθετικός ήταν βασικός παίκτης τόσο σε συλλογικό όσο και σε διεθνές επίπεδο τις τελευταίες περιόδους και έχει ήδη 35 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Γερμανίας, σκοράροντας 13 φορές και εκπροσωπώντας τη χώρα του σε δύο μεγάλες διοργανώσεις. Μετά τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, το καλοκαίρι του 2020, ο Χάβερτς μετακόμισε στην Premier League, υπογράφοντας στην Τσέλσι.

Κατά τη διάρκεια των τριών σεζόν του στο δυτικό Λονδίνο πραγματοποίησε 139 εμφανίσεις, σκοράροντας 32 γκολ (με 15 ασίστ) σε όλες τις διοργανώσεις. Ο διεθνής Γερμανός, σημείωσε το μοναδικό γκολ του αγώνα, στη νίκη της Τσέλσι επί της Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του UEFA Champions League του 2021.

Ενθουσιασμένος από την ολοκλήρωση της μεταγραφής, εμφανίστηκε ο Μικέλ Αρτέτα: «Ο Κάι είναι παίκτης κορυφαίας ποιότητας. Έχει μεγάλη ευελιξία και είναι ένας έξυπνος παίκτης. Θα φέρει μια τεράστια ποσότητα επιπλέον δύναμης στη μεσαία γραμμή μας και ποικιλία στο παιχνίδι μας».

Από την πλευρά του στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των “κανονιέρηδων”, ο Κάι Χάβερτς υποσχέθηκε τρόπαια και επιτυχίες στη νέα του ομάδα: «Η νοοτροπία στην ομάδα της Άρσεναλ είναι πολύ υψηλή και μπορείς να το νιώσεις αυτό. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους ήταν τόσο δύσκολο πρόσφατα να παίξεις εναντίον της. Ο στόχος είναι να κερδίσουμε τρόπαια και θα δώσω τα πάντα για να το κάνω αυτό για τους οπαδούς και όλους στον σύλλογο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.