Μακ Άλιστερ: Πλησιάζει στο λιμάνι…

O Αργεντινός παγκόσμιος πρωταθλητής της Μπράιτον, Αλέξις Μακ Άλιστερ, ετοιμάζεται για το μεγάλο άλμα στην καριέρα του.

Ο πατέρας του 24χρονου, Κάρλος, ο οποίος ενεργεί ως εκπρόσωπός του, έφτασε το Σαββατοκύριακο για συνομιλίες σχετικά με το μέλλον του παιδιού του. Είναι κατανοητό ότι ο Αργεντινός διεθνής έχει ρήτρα αποδέσμευσης, που πιστεύεται ότι κυμαίνεται μεταξύ 45 και 55 εκατομμυρίων λιρών, σε ένα συμβόλαιο που υπέγραψε μόλις τον Οκτώβριο και η Λίβερπουλ είναι κοντά στο να το ενεργοποιήσει.

Το αφεντικό των «Γλάρων», Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, παραδέχτηκε τον περασμένο μήνα ότι έχει ήδη παραιτηθεί επειδή έχασε έναν παίκτη που ήταν βασικός για την εξασφάλιση της πρώτης τους ευρωπαϊκής συμμετοχής με την έκτη θέση στην Premier League, μόλις πέντε βαθμούς πίσω από τη Λίβερπουλ. Ο Γιούργκεν Κλοπ θέλει να ξαναφτιάξει μια μεσαία γραμμή που δεν λειτούργησε αυτή τη σεζόν και ο ΜακΚάλιστερ ήταν μακροπρόθεσμος στόχος, με τους Μίλνερ, Κεϊτά και Τσάμπερλεϊν να αποχωρούν στο τέλος των συμβολαίων τους.

Η Λίβερπουλ ενδιαφέρθηκε επίσης για τον Μέισον Μάουντ, μπαίνοντας στους τελευταίους 12 μήνες του συμβολαίου του με την Τσέλσι, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι φαβορί για την απόκτηση του και ο Κλοπ δεν θέλει να μπει σε μια παρατεταμένη -και συχνά δαπανηρή- διαδικασία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.