Μπράιτον : Ο Ντε Τζέρμπι θέλει πιο δυνατό ρόστερ


Ο Ιταλός προπονητής Ρομπέρτο ντε Τζέρμπι θέλει να ενισχυθει το ρόστερ της ομάδας για να είναι ανταγωνιστική και την νέα σεζόν.

Η Μπράιτον έχει πάρει εισιτήριο για το Europa League, και θα παίξει στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις για πρώτη φορά στην ιστορία. Το αφεντικό της ομάδας, ο Ιταλός κοουτς Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, παραδέχεται ότι οι Γλάροι θα χρειαστεί να ξοδέψουν χρήματα για να είναι ανταγωνιστικοί και την νέα χρονιά.

«Δεν είμαστε έτοιμοι σαν ομάδα για να παίξουμε τρία παιχνίδια μέσα σε μια εβδομάδα. Δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε τρία παιχνίδια στη σειρά. Πρέπει να δουλέψουμε στη μεταγραφική αγορά, πρέπει να δυναμώσουμε σαν ομάδα, με περισσότερους παίκτες και μετά πρέπει να βελτιωθούμε και το γήπεδο. Ότι πετύχαμε φέτος ήταν απίστευτο και έχουμε όνειρο να βελτιώσουμε περισσότερο. Η σεζόν τελείωσε και για εμένα είναι πάντα δύσκολη η κατάσταση χωρίς αγώνες, χωρίς ποδόσφαιρο. Θα επιστρέψω στην Ιταλία και θα δουλέψω με τον σύλλογο για να βελτιώσω την ομάδα. Αυτή η σεζόν ήταν φανταστική και πρέπει να το επαναλάβουμε» δήλωσε ο Ντε Τζέρμπι.

H Μπράιτον επίσημα έχει ανακοινώσει ήδη την συμφωνία με τον Ζοάο Πέντρο της Γουότφορντ μια μεταγραφή αξίας 34,2 εκατομμυρίων Ευρώ. Φημολογείται ότι έχει συμφωνήσει και με τον Τζέιμς Μίλνερ που έμεινε ελεύθερος από την Λίβερπουλ αλλά από ότι φαίνεται ο κόουτς θέλει ακόμη περισσότερες επιλογές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.