Άλαρνταϊς : “Δύσκολη η ζωή στην Πρέμιερ Λιγκ”

Ο Σαμ Αλαρντάις δήλωσε το προφανές ότι η Λιντς Γιουνάιτεντ δεν ήταν αρκετά καλή για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Ανέλαβε τις ευθύνες του και μίλησε και για κακή ψυχολογία που βρήκε στην ομάδα.

Τέσσερα παιχνίδια πριν το τέλος η διοίκηση της Λιντς Γιουνάιτεντ έριξε την τελευταία ζαριά για την παραμονή στην κατηγορία δίνοντας τον έλεγχο της ομάδας στον έμπειρο μάνατζερ Σαμ Άλαρνταϊς. Τρεις ήττες και μια ισοπαλία μετά η Λιντς είναι στην Championship.

“Το μεγαλύτερο θέμα είναι πάντα το πόσο καλοί είναι οι παίκτες που έχεις. Οι παίκτες αυτοί δούλεψαν σκληρά όσο είμαι εγώ εδώ και δεν μπορώ να πω ότι δεν έκαναν σπουδαία προσπάθεια. Αλλά σαν ομάδα δεν ήταν αρκετά καλοί και για αυτό βρέθηκαν στην τελευταία τριάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Είχα την ελπίδα ότι μπορώ να πάρω κάτι παραπάνω από αυτούς αλλά δεν τα κατάφερα και ευθύνομαι εγώ. Αλλά είναι δύσκολη η ζωή στην Πρέμιερ Λιγκ και όταν η ψυχολογία είναι κακή μετά από άσχημα αποτελέσματα είναι δύσκολο να το γυρίσεις και φυσικά, δεν τα καταφέραμε” δήλωσε ο Big Σαμ.

Μετά τον υποβιβασμό αποχώρησε ήδη από την ομάδα ο Αμερικανός μέσος ΜακΚένι που επιστρέφει στην Γιουβέντους στην οποία ανήκει ενώ ο Αμερικανός επιθετικός μέσος Άαρονσον έχει ρήτρα αποχώρησης σε περίπτωση υποβιβασμού και σύντομα θα ενεργοποιηθεί από κάποιον σύλλογο καθώς υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.