Ντάις: «Πρέπει να αλλάξουν πολλά στην Έβερτον»

Ο Σον Ντάις ξεκαθάρισε πως πρέπει να γίνουν σημαντικές αλλαγές στην Έβερτον, για να σταματήσει να μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού

Ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας δήλωσε ικανοποιημένος για την παραμονή στην κατηγορία και συμπλήρωσε πως η ομάδας του δεν μπορεί να πανηγυρίζει για κάτι τέτοιο. Επίσης, συμπλήρωσε πως η ομάδα του είναι ένας μεγάλος σύλλογος, ο οποίος δεν παίζει σαν μεγάλος σύλλογος.

Αρχικά, ο Ντάις δήλωσε: «Είναι μια φρικτή μέρα για όλους τους ενδιαφερόμενους, δεν υπάρχει άλλη χαρά για μένα εκτός από το να τελειώσω τη ”δουλειά”. Ήρθα εδώ για να αλλάξω νοοτροπία και νομίζω ότι έγιναν κάποια βήματα. Απομένουν ακόμα περισσότερα. Είπα στους παίκτες ”δεν πρέπει να είμαστε εδώ. Απολαύστε αυτό που κερδίσατε σήμερα, αλλά στο τέλος της ημέρας πρέπει να αλλάξει. Δεν έχει νόημα να καθόμαστε και να λέμε ”κοίτα πόσο σπουδαίοι είμαστε”, γιατί δεν είναι έτσι. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να αλλάξουν εδώ και πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει, αλλά ήταν ένα μεγάλο βήμα το σημερινό».

Στη συνέχεια, ο τεχνικός της Έβερτον συμπλήρωσε: «Η Έβερτον είναι ένας μεγάλος σύλλογος, μην κάνετε λάθος. Έχει μεγάλη ιστορία, αλλά δεν παίζουμε σαν μεγάλος σύλλογος. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να το αλλάξουμε. Αυτή συμβαίνει δύο σεζόν τώρα. Έπαιξα τον μικρό μου ρόλο σε αυτές τις δύο σεζόν, αλλά υπάρχουν πολλές αλλαγές που πρέπει να οικοδομήσουμε για να φτιάξουμε μία νέα ομάδα. Δεν υπάρχει βάθος στο ρόστερ, έχουν γίνει κάποιες συνομιλίες, αλλά σχετικά με τις προσθαφαιρέσεις θα το δούμε τις επόμενες εβδομάδες όταν μάθουμε την αλήθεια για το τι έχουμε, τι μπορούμε να κάνουμε, τι δεν μπορούμε να κάνουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας