Μαν.Γιουνάιτεντ – Γουλβς 2-0: Επιστροφή στις νίκες, παραμονή στην τετράδα (hls)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνέχισε στη διαδρομή που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν, επικρατώντας με σκορ 2-0 της βαθμολογικά αδιάφορης Γουλβς, επιστρέφοντας παράλληλα στις νίκες μετά από δύο ματς. Αυτό ήταν το έκτο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι με ανέπαφη εστία για την ομάδα του Τεν Χαγκ.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Έρικ τεν Χαγκ είχε θέσει ξεκάθαρα το σενάριο για τις τελευταίες αγωνιστικές της ομάδας του και την επιδίωξη παραμονής στην πρώτη τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ. “Τρεις νίκες κι είμαστε μέσα, τόσο απλά”, είχε πει ο Ολλανδός. Οι ποδοσφαιριστές του ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα κι έφτασαν στο 2-0 επί της Γουλβς που δεν είχε βαθμολογικές αγωνίες στο “Θέατρο των Ονείρων” έχοντας εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή της την προηγούμενη αγωνιστική.

Η Γιουνάιτεντ πήγε στα αποδύτηρια προηγούμενη στο σκορ με 1-0 από το τέρμα του Τόνι Μαρσιάλ στο 32ο λεπτό, του ποδοσφαιριστή δηλαδή που κλήθηκε να καλύψει το κενό του Μάρκους Ράσφορντ. Από την έναρξη του δεύτερου μέρους οι γηπεδούχοι αναζήτησαν έντονα το δεύτερο γκολ που θα απομάκρυνε κάθε άγχος, όμως όλες οι προσπάθειες τους σταμάτησαν πάνω στο Ντάνιελ Μπέντλεϊ, τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων που έκανε το ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο 18χρονος Αργεντινός Αλεχάντρο Γκαρνάτσο που υπέγραψε πριν από λίγες ημέρες νέο συμβόλαιο, ήταν εκείνος που κατάφερε να “σφραγίσει” τη νίκη της Γιουνάιτεντ, περνώντας ως αλλαγή στο 82ο λεπτό και σκοράροντας στο τέταρτο των καθυστερήσεων το τρίτο του φετινό γκολ και πρώτο στο Ολντ Τράφορντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.