Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0: Νίκη σωτηρίας με Ντε… γκέλα! (hls)

Σπουδαία επικράτηση για τα Σφυριά, τα οποία εκμεταλλεύτηκαν το «δώρο» του Ντε Χέα!

Νίκη σωτηρίας για τη Γουέστ Χαμ, που επιβλήθηκε με 1-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Premier League.

Αρνητικός πρωταγωνιστής για τους Κόκκινους Διάβολους ο Νταβίντ Ντε Χέα, καθώς με δική του γκέλα ο Μπενραχμά άνοιξε το σκορ στο 27′.

Με αυτό το τρίποντο τα Σφυριά έφτασαν τους 37 βαθμούς και απομακρύνθηκαν κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στην τέταρτη θέση με 63.

Δοκάρια η Γιουνάιτεντ, γκολ… δώρο του Ντε Χέα στη Γουέστ Χαμ!

Εξαιρετικά μπήκε στο ματς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία δημιουργούσε συνεχώς τελικές, χωρίς πάντως να πατήσει στην περιοχή της Γουέστ Χαμ. Σε μία εξ αυτών στο 17′, ο Ράσφορντ σούταρε, αλλά είδε την μπάλα να καταλήγει στην εξαιρετική πλευρά του δοκαριού και να φεύγει άουτ!

Δέκα λεπτά μετά τα Σφυριά άνοιξαν το σκορ στην αντεπίθεση! Ο Μπενραχμά πλάσαρε από μακριά και ο Ντε Χέα έκανε… δώρο το 1-0 στους αντιπάλους του, καθώς του έφυγε η μπάλα μέσα από τα χέρια! Μια ιστορική βραδιά για τον Ισπανό, που όμως συνοδεύτηκε με γκέλα…

Εν συνεχεία οι Κόκκινοι Διάβολοι έψαχναν αντίδραση, ώστε να φέρουν το ματς στα ίσα και έφτασαν κοντά σε αυτή, όμως η τύχη τους γύρισε ξανά την πλάτη! Ο Άντονι σούταρε, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στο δοκάρι και κόρνερ. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 2-0, αλλά ο Ντε Χέα απέκρουσε εντυπωσιακά την προσπάθεια του Μπενραχμά.

Καλύτεροι οι γηπεδούχοι, κράτησαν τη νίκη

Η Γουέστ Χαμ είχε την ψυχολογία υπέρ της και ήταν εκείνη που δημιουργούσε φάσεις στο δεύτερο μέρος, με τον Μόγες να… κλειδώνει τον Ντε Χέα τακτικά!

Στο 49′ και στο 63′ ο Σούτσεκ έφτασε κοντά στο 2-0, όμως τα τελειώματά του δε νίκησαν τον Ντε Χέα. Ενδιάμεσα, στο 52′, ο Αντόνιο είχε σκοράρει χωρίς όμως το γκολ του να μετρήσει, καθώς είχε κάνει φάουλ στον Ισπανό γκολκίπερ. Ο ίδιος παίκτης στο 66′ έπιασε κεφαλιά μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω!

Η πρώτη καλή στιγμή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε στο 77′, με τον Φαμπιάνσκι να βγάζει σε κόρνερ το σουτ του Ράσφορντ μέσα από τη μεγάλη περίοχη. Στο 90+1′ ο Μαρσιάλ έκανε ένα απίστευτο σλάλομ, όμως ο ξανά ο πολύπειρος γκολκίπερ έκανε σπουδαία απόκρουση και κράτησε το 1-0 υπέρ της ομάδας του.

Τελικά η Γουέστ Χαμ κράτησε τη νίκη με 1-0 και έκανε ένα μεγάλο βήμα για τη σωτηρία της!

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ (Μόγες): Φαμπιάνσκι, Κέρερ, Ογκμπόνα, Αγκέρντ, Κρέσγουελ (90+8′ Έμερσον), Ράις, Σούτσεκ, Πακετά (90+5′ Ντάουνς), Μπενραχμά (87′ Φορνάλς), Μπόουεν, Αντόνιο (90+5′ Τζόνσον)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ (Τεν Χαχ): Ντε Χέα, Γουάν-Μπισάκα (88′ Νταλότ), Λίντελοφ, Σο, Μαλάσια (88′ Φρεντ), Καζεμίρο, Έρικσεν (74′ Ζάμπιτσερ), Άντονι (74′ Σάντσο), Φερνάντες, Ράσφορντ, Βέγκχορστ (57′ Μαρσιάλ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.