Μπόρνμουθ-Τσέλσι 1-3: Επιτέλους λονδρέζικη νίκη! (hls)

Για πρώτη φορά στη δεύτερη θητεία του Λάμπαρντ, οι "Μπλε" γεύθηκαν τη χαρά τη νίκης ύστερα 56 ημέρες έντονης απογοήτευσης.

Οι ομάδες μπήκαν στο “Βαϊτάλιτι” έχοντας την ίδια βαθμολογική συγκομιδή αλλά εντελώς διαφορετική πορεία με τα “Κεράσια” να έχουν 6 νίκες στις 9 τελευταίες αγωνιστικές και τους Λονδρέζους να έχουν μόνο ήττες, 7 σερί τον αριθμό.

Η ομάδα του Λάμπαρντ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με το γκολ του Γκάλαγκερ (3ο στο πρωτάθλημα) ύστερα από ασίστ του Καντέ, όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν την απάντηση με τον Βίνια στο 21′ ύστερα από υπέροχο ομαδικό συνδυασμό.

Έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι “Μπλε” είχαν την κατοχή άνω του 65% ωστόσο πέραν του κινητικού Μαντουέκε δεν υπήρχε άλλος παίκτης ικανός να δημιουργήσει ρήγμα στην πολυπρόσωπη άμυνα της Μπόρνμουθ με τις ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια στο 1-1. 

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ήταν λιγότερο έντονος και τελικά οι λύσεις ήρθαν από τον πάγκο για την Τσέλσι. Στο 82′ ο Ζιγές εκτέλεσε άψογα φάουλ με τον Μπαντιασίλ να πετυχαίνει το πρώτο γκολ του με τη φανέλα της Τσέλσι και στο 86′ Στέρλινγκ και Ζοάο Φέλιξ χόρεψαν την άμυνα των γηπεδούχων με τον Πορτογάλο να διαμορφώνει το τελικό 1-3 και την Τσέλσι να επιστρέψει στις νίκες σε όλες τις διοργανώσεις ύστερα από 56 ημέρες. 

Mπόρνμουθ: Νέτο (αρχ.), Σμιθ, Σενέσι, Κέλι, Βίνια, Λέρμα, Ρόδγουελ (59′ Kουκ) , Ουαταρά, Μπίλινγκ(84′ Σεμένιο) , Κρίστι (84′ Άντονι), Σολάνκι (90′ Μπρουκς)

Προπονητής: Γκάρι Ο’ Νιλ

Τσέλσι: Αριθαμπαλάγα, Τσαλόμπα, Τιάγκο Σίλβα (αρχ.), Μπαντιασίλ, Τσίλγουελ (76′ Aθπιλικουέτα) , Καντέ (62′ Λόφτους-Τσικ), Φερνάντες, Γκάλαγκερ, Μαντουέκε(76′ Ζιγές) , Χάβερτς (84′ Ζοάο Φέλιξ), Μούντρικ (62′ Στερλινγκ)

Προπονητής: Φρανκ Λάμπαρντ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.