Μπόρνμουθ-Λιντς 4-1: Σωτηρία για τα “Κεράσια”, αγωνία για τη Λιντς

Απέναντι στη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος η ομάδα του Ο' Νιλ πέτυχε για πρώτη φορά στη σεζόν 4 γκολ για να φτάσει τους 39 βαθμούς, ενώ η Λιντς εξακολουθεί κι αγωνιά με 30 βαθμούς.

Στο “Βαϊτάλιτι” η Λιντς που πήγε στον αγγλικό Νότο έχοντας μία ισοπαλία και τρεις ήττες στα τέσσερα προηγούμενα ματς, είχε την υπεροχή στο πρώτο 20λεπτο, όμως σε διάστημα τεσσάρων λεπτών δέχθηκε δύο γκολ.

Στο 20′ ο Λέρμα ολοκλήρωσε με πανέμορφο πλασέ μια εξαιρετική ατομική ενέργεια του Σολάνκι και στο 24′ ο Κολομβιανός εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μελιέ για να διευρύνει τη διαφορά.

Αυτό ήταν το 21ο πρώτο γκολ που δέχεται η Λιντς (η χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος) τον Απρίλιο εγγράφοντας αρνητική επίδοση στην ιστορία της Premier League. 

Το σύνολο του Χάβι Γράθια κατάφερε να μειώσει στο 32′ μετά από γλυκιά σέντρα του Νιόντο και άνετη κεφαλιά του Μπάμφορντ και να πάει στα αποδυτήρια ούσα πίσω στο σκορ με 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν και πάλι πιο ουσιαστικοί, με τον Σολάνκι να σημειώνει το 3-1 στο 63′ ύστερα από τη δημιουργία του Ουαταρά.
Στο 72′ ο Νέτο έκανε διπλή σωτήρια επέμβαση για να μην αφήσει τους φιλοξενούμενους να μειώσουν και στις καθυστερήσεις ο Σεμένιο με το πρώτο γκολ του στην Premier League υπέγραψε τον θρίαμβο των “Κερασιών”, που σώθηκαν με αυτό το τρίποντο έχοντας έναν εξαιρετικό Απρίλιο με 4 νίκες και 1 ήττα. 

Μπόρνμουθ: Νέτο (αρχ.), Σμιθ, Σενέσι, Κέλι, Βίνια (62′ Άντονι), Ουαταρά, Ρόθγουελ (74′ Κουκ), Λέρμα, Κρίστι, Μπίλινγκ (62′ Μουρ, 83′ Σεμένιο), Σολάνκι (89′ Στέισι)

Προπονητής: Γκάρι Ο’ Νιλ

Λιντς: Μελιέ, Έιλινγκ, Κρίστενσεν, Κοχ, Κούπερ (αρχ.) (33′ Βέμπερ), Ρόκα, ΜακΚένι (71′ Φόρσοου), Χάρισον, Σάμερβιλ, Νιόντο, Μπάμφορντ (70′ Ροντρίγκο)

Προπονητής: Χάβι Γράθια


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.