Μπράιτον – Γουλβς 6-0: Και λίγα ήταν… (hls)

Ο προπονητής της Γουλβς Χουλιέν Λοπετέγι έλεγε παραμονές του ματς με τη Μπράιτον ότι η ομάδα του Ρομπέρτο ντε Τζέρμπι παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στον πλανήτη. Δυστυχώς γι' αυτόν δικαιώθηκε...

Ο Ρομπέρτο ντε Τζέρμπι έκανε πέντε αλλαγές στο αρχικό σχήμα για να φρεσκάρει τη Μπράιτον και η απόφαση του έπιασε τόπο αφού η ομάδα του “πετούσε φωτιές” κόντρα στη Γουλβς. Ο Ντένις Ουντάβ άνοιξε το σκορ μόλις στο έκτο λεπτό, πριν ακολουθήσουν δύο τέρματα από τον Πασκάλ Γκρος σε δημιουργία Χούλιο Ενσίσο. Ο νεαρός Παραγουανός συντόνισε άψογα το παιχνίδι των “γλάρων” που πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων καθώς ο Ντάνι Γουέλμπεκ αξιοποίησε την ασίστ του Ενσίσο στο 39ο λεπτό για το 4-0.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Χουλιέν Λοπετέγι προσπάθησε να περιορίσει τη ζημιά μετατρέποντας το σχηματισμό του σε 5-4-1, όμως ούτε αυτό αποδείχθηκε ικανό να περιορίσει τα λάθη των ποδοσφαιριστών του. Από δύο τέτοια προέκυψε το 5-0 διά ποδός Γουέλμπεκ και το 6-0 από τον Ντένις Ουντάβ.

Η Γουλβς δεν έβγαλε αντίδραση, η Μπράιτον παρότι “κατέβασε στροφές” θα μπορούσε να πετύχει κι άλλο γκολ, όμως οι τελικές προσπάθειες των Εστουπινιάν, Γκίλμουρ έφυγαν ελάχιστα εκτός εστίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.