Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπράιτον 3-1: Χρυσή νίκη μετά από τρεις μήνες! (hls)

Η παθιασμένη Φόρεστ νίκησε μετά τις αρχές Φεβρουαρίου και απομακρύνθηκε από την ζώνη του υποβιβασμού.

Η Φόρεστ έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει νωρίς το προβάδισμα με το χαμένο πέναλτι του Μπρέναν Τζόνσον (2ο που χάνει φέτος), πέναλτι που έκανε ο Εστουπινιάν και κατάφερε να πιάσει ο Τζέισον Στιλ. Η Μπράιτον έχασε αρκετές ευκαιρίες για να προηγηθεί και τα κατάφερε με το πρώτο γκολ του Φακούντο Μπουονανότε στην Πρέμιερ Λιγκ και στο ντεμπούτο του στο αρχικό σχήμα (0-1, 38ο λεπτό). Η Φόρεστ πίεσε στο φινάλε και στο τελευταίο λεπτό ισοφάρισε με το δυνατό γύρισμα του Λόντι και το αυτογκόλ του Πασκάλ Γκρος (1-1, 48ο λεπτό).

Στο δεύτερο ημίχρονο η Φόρεστ κατόρθωσε να γυρίσει το ματς με τον Ντανίλο να σκοράρει για πρώτη φορά στην Αγγλία εκμεταλλευόμενος το λάθος του Καισέδο και την αδυναμία του Κόλγουιλ να τον ακολουθήσει (2-1, 68ο λεπτό). Η ομάδα του Κούπερ προς το τέλος του αγώνα κέρδισε κι’αλλο πέναλτι από το χέρι του Ντανκ και αυτή τη φορά ο Γκιμπς – Γουάιτ ευστόχησε και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (3-1, 91ο λεπτό).

Πρώτη νίκη της Φόρεστ μετά από 11 αγώνες και τον Φεβρουάριο! Η ομάδα του Κούπερ ανέβηκε στους 30 βαθμούς και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη. Σε τρεις μέρες παίζει στο Λονδίνο με τη Μπρεντφορντ (29/4).

Φόρεστ (Στιβ Κούπερ): Νάβας, Γουίλιαμς (65′ Κουγιατέ), Οριέ, Νιακατέ (12′ Γουόραλ), Φελίπε, Λόντι, Μανγκαλά, Ντανίλο, Τζόνσον (86′ Τόφολο), Γκιμπς – Γουάιτ, Αβονίγι (80′ Αγιού)

Μπράιτον (Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι): Στιλ, Γκρος, Κόλγουιλ, Ντανκ, Εστουπινιάν (73′ Γουέλμπεκ), Καισέδο, ΜακΚάλιστερ, Μαρς, Μιτόμα, Μπουονανότε (88′ Οφιάχ), Ενσίσο (75′ Ουντάβ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.