Έβερτον-Φούλαμ 1-3: Οι Λονδρέζοι έλιωσαν τα “Ζαχαρωτά” (hls)

Ο Μάρκο Σίλβα πλήγωσε την παλιά του ομάδα στο "Γκούντισον Παρκ" βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί 4 ηττών στο πρωτάθλημα, με την Έβερτον να μένει στη 17η θέση της Premier League.

Η Φούλαμ δίχως τον αρχισκόρερ της Μίτροβιτς (εκτίει ποινή 8 αγωνιστικών) και τον Μάρκο Σίλβα να παρακολουθεί από την εξέδρα επίσης εξαιτίας τιμωρίας, μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, κράτησε την μπάλα και δικαίως προηγήθηκε με τον Ριντ στο 22′ ύστερα από σουτ στο δοκάρι του Γουίλσον.

Από εκείνο το σημείο και μετά η Έβερτον ανέκτησε τα ηνία, είχε μεγαλύτερη ένταση και περισσότερα τρεξίματα, φτάνοντας στην ισοφάριση στο 35′ με τον ΜακΝίλ.

Προτού φύγει το πρώτο ημίχρονο τα “Ζαχαρωτά” έχασαν ευκαιρίες για την ανατροπή με τον Μοπέ στο 41′ και τον Γκρέι στο 45′.

To δεύτερο ημίχρονο είχε μόνο…Φούλαμ στο μενού, με τους Λονδρέζους να κάνουν εξαιρετική εμφάνιση, να χάνει σωρεία ευκαιριών και τελικώς να επικρατεί με 3-1 με γκολ των Γουίλσον (51′) και Τζέιμς (68′) και να πηγαίνει στους 42 βαθμούς και τη 10η θέση της Premier League.

Πριν από την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ένα λεπτό σιγής εις μνήμην των θυμάτων της τραγωδίας του Χίλσμπορο στις 15 Απριλίου 1989, όταν 97 άτομα έχασαν τη ζωή τους. 

Έβερτον: Πίκφορντ (αρχ.), Γκόντφρι (57′ Πάτερσον), Ταρκόφσκι, Κιν, Μυκολένκο, Αϊγουόμπι, Γκειγ (69′ Ντέιβις), Γκάρνερ, ΜακΝίλ, Γκρέι, Μοπέ (76′ Σιμς)

Προπονητής: Σον Ντάις

Φούλαμ: Λένο, Τετέ, Ανταραμπιόγιο, Ριμ (αρχ.), Ρόμπινσον, Παλίνια, Ριντ (84′ Λούκιτς), Γουίλσον, Περέιρα (79′ Ντε Κόρδοβα Ριντ), Γουίλιαν (79′ Κέρνι), Τζέιμς (90′ Βινίσιους)

Προπονητής: Μάρκο Σίλβα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.